X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,825a9292795674e9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-01-05 13:07:26 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!isdnet!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Smok ... Date: Sat, 05 Jan 2002 14:45:15 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 81 Message-ID: <05012002.096505D4@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <3C330F59.BEF7DC84@poczta.onet.pl> <3C33379A.788871BF@poczta.onet.pl> <03012002.073AE263@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pe205.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1010264858 2544 213.76.52.205 (5 Jan 2002 21:07:38 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 5 Jan 2002 21:07:38 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:6850 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Fri, 4 Jan 2002 16:41:01 +0100 |/| `--. "bug" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ Ave :) >Hej. >Na prawde zeglujesz? Fajnie... tez kiedys bede miec >jakies hobby... Jak mam czas i jak na �ajbie nie siedzi braciszek, to korzystam z jej urok�w :) >> A kto� by si� powzi�� zorganizowania takiego spotkania? > >Pomysl nie glupi, a rzeklbym nawet >bardzo interesujacy, niestety ze >swojej strony mowie, ze pierwszy >wolny termin bede miec najwczes- >niej chyba w wakacje :( Ale kto >wie... Wakacje to chyba najbardziej optymalny termin. Wi�kszo�� ludzi ma urlopy ... wakacyjna przerwa od szko�y i wyk�ad�w. Najwi�kszy problem to jednak spotka� si� w jednym miejscu o jednym czasie ;) Ja cho�bym nie wiem co si� dzia�o mam zamiar sp�dzi� pare dni pod namiotem w Mielnie. I tego napewno nie zmienie. A reszta wakacji to ju� b�dzie jedna wielka improwizacja ... i praca :( >> W�a�nie ... Ma�e szanse na co� takiego ... :( > >Czemu, jak sie kiedys doskonale >zgadamy, to cos moze wyjsc... Patrz wy�ej ... Ka�dy ma jakie� plany na wakacje. Nie s�dze, aby kto� z powodu takiego spotkania zmienia� swoje plany. No i odleg�o�ci. Gdziekolwiek takie spotkanie mia�o by si� odby�, to kto� b�dzie mia� daleko. Cho� jak dla mnie to nie ma znaczenia :) Jecha�em ju� na tego typu impreze do Zabrza :) >> Nie ma mowy :) �adnego nowego jachtu :) Moja stara "Venus" ca�kowicie mi do >> szcz�cia starczy :) > >Ciekawi mnie to... czemu akurat "Venus"? Venus" - typ mojej �agl�wki :) Teoretycznie sze�� os�b mo�e spokojnie w niej spa�. Ale ju� stwierdzi�em praktycznie, �e najlepiej jak przebywaj� tam cztery osoby. Najlepiej dwie dziewczyny i dw�ch ch�opak�w :) To jest optymalny sk�ad za�ogi :) >> Zawsze mo�esz pi� cole/pepsi/kaw�/herbate czy inne napoje (bez)alkoholowe :) >> Polecam kaw� po irlandzku :) Byle nie mro�on� :) > >A jak sie robi te kawe? Bo mam ochote >sprobowac? Oj ... nie pomog� ... Jak mam na ni� ochote to wybieram si� do takiej w�oskiej kawiarenki gdzie jest spory wyb�r �wietnych kaw :) Zawsze zapominam sk�adu, ale wyst�puj� w niej chyba jakie� dwa alkohole ... Przy okazji si� przejde i sprawdze :) ) ) ( ) ( ( ,-'''-. ,-|`-...-'| ((_| | `-. ; `.___.' hjw+mGk >Best regards/Pozdrowienia, >Blazej [bug] Pozdrawiam Goldmoon -- /\ micha� 'Goldmoon' kwa�niewski / \ Email: goldmoon@obywatel.pl \ \__ Phone: /+48/ 0609101372 _ \ \o\ http://www.brak.strony.prv.pl |_0 \ \o\= ~~~~~~~~~~~||~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Philip Kaulfuss~~~~~ "Nierzadko czysty zysk pochodzi z brudnej roboty." [Anonim]