X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,543f1a15f852a3e8 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-01-26 10:08:19 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news-x2.support.nl!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Wilu Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Lamiglowka dla Lc. i nie tylko Date: Sat, 26 Jan 2002 19:07:30 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 83 Message-ID: References: <0.700.878787@terenia.calcutta.in> <24435ukv2ouh2ituq48821k8n63l0d8101@4ax.com> <001.kuak.kuak@Donald.Duck.flo.us> NNTP-Posting-Host: pa15.swinoujscie.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.tpi.pl 1012068498 9590 213.25.240.15 (26 Jan 2002 18:08:18 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 26 Jan 2002 18:08:18 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.8 PL beta 7/32.548 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:7584 On Fri, 25 Jan 2002 19:33:18 +0100, Donald wrote: >idz odrob lekcje >i wtedy dopiero wroc i strasz nas, ze zalozysz grupe w pl.* Ze kto ja zaloze? LOL gdzies to powiedzialem, napisalem jedynie ze nie uwazam tej grupy za najlepsza na zagadki > >>Nie wiem nie chce tu mowic za nikogo >>oprocz mnie ale ascii-art wiaze sie >>dla mnie bardziej ze sztuka niz >>rysunkiem techniczym. Nawet idac >>twoim tokiem rozumowania nie wszystkie >>zagadki byly przedstawione w formie >>garficznej > >Ale rozwiazanie trzeba bylo podac w formie graficznej. jak juz napisalem wyzej nie uwazam zeby to byla najlepsza grupa na zagadki, jedna OK ale chyba 4 pod rzad to zaczynalo byc juz za duzo. >Zdefiniuj asciiart. >Czy swoja sygnaturke uwazasz za aa? >Jesli tak, to nie rozumiem co masz do mojego rysunku. Nie bede tego tutaj robil bo za krotko w tym siedze, a po za tym to jest temat rzeka na nowy watek. A co do mojej sygnaturki to osobiscieja uwazam za aa, ale bardzo slabego i mam zamiar niedlugo z tym cos zrobic ;) >>>Poza tym "ja tylko niose pomoc"... vide: a2nb07$fev$1@flis.man.torun.pl >> >>Jaka pomoc??? komu pomoc? moze na >>adwokatke robisz ;) > >Adwokata jak juz. Nie mow ze wierzysz w kazde 'from' jakie spotkasz w >usenecie? | Szczegolnie w takie... Bym napisal adwokata to ktos moglby to odebrac za obraze a obrazac nikogo nie chce :) Po za tym czemu mam nie wierzyc w podpisane zwyklym imieniem??? > | >>>>Po ostatnim|apelu troche sie ozywiliscie, ale w gadaniu a nie rysowaniu :( >>> | >>>Jakim apelu?|Przegapilem, ale skoro tak twierdzisz, to wracaj do > '"""""""""^^ >>>rysowania i nie gadaj tyle... >> >>Z laski swojej zajrzyj >>na grupe i zobacz ile aa >>sle a ile gadam i porownaj >>to z innymi, ciekawe co >>wtedy powiesz?? > >Powiem, ze ty masz 14 lat, niektorzy z pozostalych grupowiczow >ok. 20 i wiecej. Ty w ciagu roku masz duuuzo czasu - inni >nie za bardzo (wiesz, studia, praca, wiesz?). >W koncu powiem, ze ty masz juz ferie zimowe, a cala reszta uczacych sie >jeszcze nie. Ty sie nudzisz, cala reszta zalicza sesje. >Dla mnie to oczywiste, bo czytam te grupe dluzej niz ty. >Nie ma co sie niecierpliwic - zalicza to wroca. Na razie przodujesz w >ilosci aa na grupie to sie ciesz. Ta wiem mam brata na studiach i wiem ile tam jest nauki Mam wiecej czasu od innych dlatego tez staram sie wiecej rysowac ale na pewno nie mozna powiedziec ze sie nudze, poza tym nie uwazam zeby ilosc aa byla jakims wielkim powodem do dumy (ani tym bardziej do. Ale nie chodzilo mi nawet o ilosc aa tylko stosunek aa do paplaniny >>Zebys nie musiala szukac ;) >>Watek :Podpis w ascii >> > >No i po cholere to cytowales? Podobno dbasz o to by pojawialy sie tutaj >glownie aa? Mozna to bylo uznac za mala zlosliwosc z mojej strony, daje tutaj mozliwosc wolnej interpretacji ;) -- /\ __ /\ /\ /\ /\ /\ E-MAIL-lwilk@go2.pl / \/ \/ \ || ||__ ||_|| ICQ#115132809 \/\__/\__/\/ \/ \___\ \___/ GG#485029