X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,825a9292795674e9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-01-02 14:04:16 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!195.158.233.21!news.ebone.net!news1.ebone.net!157.25.192.109.MISMATCH!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "bug" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Smok ... Date: Wed, 2 Jan 2002 22:50:55 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 180 Message-ID: References: <27122001.10C162C0@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <3C2B7A79.8FA60AF1@poczta.onet.pl> <28122001.731EA035@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <29122001.4BD02B63@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <3C2F5239.C09816AB@poczta.onet.pl> <3C31CAB2.75517624@poczta.onet.pl> <3C330F59.BEF7DC84@poczta.onet.pl> NNTP-Posting-Host: ph189.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1010009066 13759 217.98.226.189 (2 Jan 2002 22:04:26 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 2 Jan 2002 22:04:26 +0000 (UTC) X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.0 X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:6724 U�ytkownik "Leszek Ciszewski" napisa� w wiadomo�ci news:a0vrjb$478$1@sunsite.icm.edu.pl... Hej. > > > Dobrze! Popieram! > > > O... epokowy moment sie kroi... :) > Chodzi o Euro? :) Nie, o spadek cen mielonki puszkowanej. :) > > > Bob -- b�dzie skarbnikiem! > > > A jakby co, to nam jak to bobry > > jakas tame zbuduje, zeby pienia- > > dze sie nie wy(prze) lewaly :))) > Nie bed� si� wylewawa�y. :) Wiem, Ty juz o to zadbasz... :) > > Moze nie wszystkim, wystarczy > > nam dwom i przyszlym inwesto- > > rom, przy zalozeniu, ze tylko > > my mozemy wyplacac... :) > Zna� numer konta to nie to samo, > co m�c dysponowa� �rodkami finansowymi > zgromadzonymi na tym koncie. :) Dyspozycje bede mial ja, bo ja dokonuje zakupow... > > OK. To mi pasuje. Juz mam > > pewien plan. Jesli ciagle > > tak czeste beda wplaty to > > mniej wiecej za rok moze- > > my miec tyle kasy, by ta- > > nie wino kupic:) Niestety > Po "kupi�" -- przestanek... Niestety mialo byc niestety. > > trzeba je _bedzie_ wylac, > > bo kto by takie gowno pic > > chcial!? > To wreszcie wino, czy g�wno? > to po pierwsze... Wedle nazwy, do wyboru do horroru... :) > A po zerowe -- sam widzisz, > �e wino -- to z�y pomys�... Slysze, widze i pewnie poczuje. :) > > > Reszt� (poza sob�) obdziel� > > > etetami p�niej. :) > > > Lub epitetami. :) > Jak jest etat, to i nazw� trzeba da�... Heh. :) > > Ha! Nie wiedziales, ze czytam > > w myslach i sosie do spaghet- > > ti!!! Umiem to! Nie bede pla- > > cic Twych zdradzieckich i po- > > dlych rachunkow... za to cala > > kase demokratycznie wydam je- > > dynie na siebie! :))) > Autokratycznie? Co Ty!? To taka nowa demokracja... :) > Na pewno blefuje > z tym czytaniem w sosie i my�lach... Czytam tez w kale ale ze wzgledow higienicznych tego nie praktykuje. :) > > Lub aligatorow. :) > Tych tak�e... > Ciekawe po co? Jeszcze zobaczysz... cholera, ile razy Ci przypominac, ze czytam w myslach... ??? > > Przejrzalem Cie jak tania > > ulotke z supermarketu. :) > Czyli nawet chwili mi > nie po�wi�ci�e�... :) Nie musialem, szybko wszystkie Twe dwie kartki obejrzalem. :) > A wi�c widzisz, �e moje > intencje s� szlachetne. Czyste jak miska mojego psa, ktorego nie mam... :) > > Zdradzasz idealy asciiart > > i poniesiesz za to sromo- > > tna kare. Bedziesz musial > > przebywac na tej, nie in- > > nej grupie do konca Twych > > marnych dni jak najprost- > > szy bot na ircu... > > Ciekawe, co to bot... Bot to po elbonsku butelka... :) > > Jakaz skromnosc przec Ciebie > > przemawia... uraniam lezke:) > Po �ezce przyda si� kropka... Lub dwie --> . . > > Za ktorego nie Ty zaplacisz, > > tak padalcze? :))) Ale jesli > > zgodzisz sie wspoldzielic ze > > mna wladze, to wszystko pos- > > taram sie zatuszowac. > > Oczywi�cie, �e zgodz�. :) > Podziel� j� tak: > -- bug do roboty > -- ja do �arcia > Czlowieku... czytam w myslach!!! > My�la�em raczej o stowarzyszeniu > o demokratycznych strukturach... > W�adza skupiona w jednych r�kach > nie wr�y nic dobrego... Jasne, a ja nie wyczytalem Twoich prawdziwych intencji... kity wci- skac to my, a nie nam... :) > Jak tylko stan� si� silny, > to zobaczysz Ty te moje pozdrowienia > mi�dzy swymi ocz�tami!! Aha! Kwestia glanowania znow na afisz powraca... > > Blazej Kozlowski [bug] - "Isc zbyt daleko nie jest > > bugi@akw.pl GG:1093730 - lepsze niz nie dojsc dosc > > _([]:] +48 608-093-718 - daleko." > > View in Lucida Console - /Konfucjusz > > I dlatego teraz ludzie nie chodz�, ale je�d��. :) Dlatego tez tyja i traca zdrowie. Best regards/Pozdrowienia, Blazej [bug] -- Blazej Kozlowski [bug] - "Jesli ktos nazwal cos bugi@akw.pl GG:1093730 - sztuka, jest nia." _([]:] +48 608-093-718 - > in net at weekends < - /Donald Judd