X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f76939012668cd3c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-01-19 15:00:33 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!news.astercity.net!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Nie kr�pujcie si� moj� obecno�ci�... Date: Sun, 20 Jan 2002 00:00:12 +0100 Organization: Zachodnie Rubie�e Asferrii otoczone Kapodocj�... Arkedocja in spe... Lines: 115 Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: unreg-141.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1011481232 2426 212.33.84.141 (19 Jan 2002 23:00:32 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 19 Jan 2002 23:00:32 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:7311 "bug" > > bug> I w ogole jest piekny i skromny, > > Tak. Dzie� jest pi�kny i kapelusz, kt�ry > > widzia�em na wystawie jest pi�kny. :) > Skoro tak chcesz to odbierac... :) A czy inny odbi�r nie jest w og�le przeznaczony? > > bug> czyz nie, moj panie? > > Hm... Aktualnie nie mam wakat�w... > > Jakby tu powiedzie�... Nie jestem > > przygotowany na zatrudnienie/posiadanie > > s�u�by... Oczywi�cie nad wszystkim mo�na > > pomy�le�... > Nie, to nie! :) Nie zra�aj si� tak szybko... Mo�e kiedy� b�d� potrzebowa� s�u�by... > > bug> Czemu "nie", a nie "tak"? > > Trudne pytanie... > Postaraj sie, a na pewno znajdziesz odpowiedz. :) Na pewno... Niesamowite... To ju� drugie zwyci�stwo... Aha; na pewno... Jeszcze -by{x}, naprawd� i czasowniki rozdzielone przecinkami... > > bug> > > A malpy chodza parami... :) > > Trudno, aby je�dzi�y tramwajem... > Moze to malpy nowowczesne. :) Mo�e... > > bug> Bo historia nie jest dluga ta... > > bug> Lc. jest ciut zdenerwowany... > > bug> Nie! Raczej zdegustowany, > > bug> Gdy ktos jezyk nasz kaleczy, > > bug> I jak baran, nie mowi, a beczy. > > bug> Miast poprawnie mowic, jeczy, > > bug> W Lc. glowie cos wtedy zabrzeczy. > > bug> Pusci plomba, bezpiecznik wysiadzie, > > bug> Lc. z wrazenia na krzesle usiadzie, > > bug> Na klawiature sie szybko rzuci, > > bug> Bledy innym slusznie zarzuci... :) > > Hm... Poezja... Akurat na tym gatunku > > nie znam si� najlepiej... > A na jakim gatunku znasz sie najlepiej? > Na gatunku win? :))) Win i kar? Czy mo�e Win i Dos? > > bug> > > > > Dziekuje jesli to do mnie. :) > > lc.> > > > A do Kogo? :) > Do kogos innego? No tak... To grupa dsykusyjna, nie m@il prywatno-prywatny... > > > On, nie ona... Dwa lata sie przed nim > > > kryje, ale na szczescie dal mi spokoj > > > i zainteresowal sie Toba... :) > > Rozumiem... > > Ze mn� b�dzie to trwa�o kr�cej ni� dwa lata. :) > > No... I nie b�d� przez ten czas si� przed nim kry�. :) > Sam za siebie odpowiadasz... Tylko > mi potem nie narzekaj, ze nie os- > trzegalem! :) A ostrzegasz o czym? > > bug> Nie spodoba Ci sie raczej... :) > > Mam mu si� przyda� do tego, > > aby mi si� nie spodoba�? > Nie. Spytasz go sam, jak juz przyjdzie. Przyjedzie do? > > bug> Oj... lepiej juz sie kryj... :) > > Hm... To samce (zwierz�ce) s�u�� do krycia; > > nie na odwr�t... I nie ma tu mowy o samoobs�udze... > Nie slowa, a czyn swiadczy o czlowieku. :) Ale s�owa ujawniaj� do�� cz�sto g�upot�, ew. bezmy�lno��... Ponadto -- s�owo te� mo�e by� czynem... Cho� nie mam poj�cia, jaki to ma zwi�zek z kryciem... > > bug> Oczy, czy lzy? > > Wspomnienia. :) > Takie gorzkie? Nie -- raczej tak nieistotne... > Pewnie -? do drugiej potegi... Nie... > > Czy� mam by� mniej krytyczny > > wobec siebie, ni� wobec innych os�b? > Racja. Jak byc szczerym to do konca... > To jak z winem dla zura, on nie zacz- > nie wina za 3,5PLN, jesli nie zamierza > go skonczyc... Wypije do konca, albo > w ogole. :) By� mo�e... Nie znam si� na tym... Lc.