X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ff8a3bc55522e7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-01-12 06:06:31 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!195.158.233.21!news.ebone.net!news1.ebone.net!157.25.192.109.MISMATCH!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do wszystkich grupowiczow! Date: Sat, 12 Jan 2002 13:08:54 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 106 Message-ID: <12012002.191AC4A5@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <07012002.456453B1@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pa71.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1010844390 18357 213.76.48.71 (12 Jan 2002 14:06:30 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 12 Jan 2002 14:06:30 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:7049 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Fri, 11 Jan 2002 16:30:33 +0100 |/| `--. "bug" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ Ave :) >Hej. >> Ekhem ... "dzierlatwo" ??? > >Dzieci... :) To w takim razie ten post nie by� adresowany do mnie ;) >> Wrrr ... perfidna podpucha! > >Probowac warto :))) A ja na prawde nie mam >nadmiaru czasu... kupe zobowiazan... nawet >nie moge go znalezc (czasu) by cos naryso- >wac... :( To samo u mnie. Ostatnio wysy�am na grup�/grupy tylko to co kiedy� narysowa�em i do tej pory nie wys�a�em. I d�ugo to jeszcze potrwa :( >> No c�. Musz� si� do tego jako� ustosunkowa� ... Bardzo ch�tnie bym co� >> napisa�, ale: >> 1. Sam widzisz z jak� cz�stotliwo�ci� ostatnio odzywam si� na grupie /praca, >> praca i jeszcze raz praca :( / > >Nie musisz sie spieszyc... sadze, ze >wazniejsza jest jakosc niz termin, a >wiem, ze w jakosci nie zawiedziesz:) Jasne, �e jako�� bardziej si� liczy od terminu. A czy z jako�ci� nie zawiod� to mo�esz si� raczej myli� ... Zreszt� nie ma co "gdyba�". P�ki co niestety nie przyst�pie do pisania takiego artyku�u :( Mo�e w du�o p�niejszym terminie. >> 2. Nie umie/nie potrafie pisa� jakichkolwiek artyku��w. > >Umiesz pisac maile i posty... to wy- >starczy, nie sadze aby to mial byc >wywod naukowy... raczej tekst przez >czlowieka dla ludzi napisany. Posad� ma�pe przy klawiaturze, a te� Ci co� napisze. Mo�e akurat nie na temat, ale co� napisze ;)) Piszesz, �e ma to by� tekst napisany przez cz�owieka dla ludzi ... A sk�d wiesz, �e ja jestem cz�owiekiem??? ;) Obcy s� w�r�d nas! ;) .-. .-""`""-. |(@ @) _/`oOoOoOoOo`\_ \ \-/ '.-=-=-=-=-=-=-.' \/ \ jgs `-=.=-.-=.=-' \ /\ ^ ^ ^ _H_ \ >> 3. Nie mam a� takiego poj�cia o historii AA :( Powinien si� tym zaj�� kto� >> bardziej kompetentny /np. Nina Liedtke - ona z ca�� pewno�ci� potrafi pisa�. >> Niezapomniane "CyberJoly Drim" - kto nie czyta� ten niech to natychmiast >> nadrobi!!! :) / > >A moglbys sie Niny zapytac, czy re- >flektowala by na spolodzenie krotkie- >go arta... ? Przypuszczam, i� ju� go czyta�a /lub przeczyta/, wi�c w jaki� spos�b si� ustosunkuje do tej propozycji. Dajmy jej czas na zastanowienie :) Je�li nie da znaku �ycia to mo�na b�dzi� za�o�y�, �e da�a odpowied� odmown� :) >> 4. Znalaz�o by si� jeszcze kilka innych powod�w :( > >Ale nie chce Ci sie juz wymyslac, >prawda? Racja. Mo�e podam jeszcze jeden. Nie czuje si� na si�ach do napisania takiego artyku�u. Strach? Nie�mia�o��? Nie wiem ... po prostu na t� chwil� moja odpowied� brzmi: nie. >> Mam wra�enie, �e to nie ma si� sko�czy� na jednym artykule, ale ma powsta� >> ca�y ich cykl??? Tym bardziej odpadam. Ja mog� tylko s�u�y� swoimi zbiorami >> grafik AA :( > >Chodzilo raczej o jeden wprowadzajacy, a >pozniej przedstawianie rysunkow tylko z >tego co pamietam... Rysunk�w tylko z p.r.a-a czy z innych grup te�? A mo�e po prostu grafiki tematyczne??? >Best regards/Pozdrowienia, >Blazej [bug] Pozdrawiam Goldmoon -- , |\/| , /| (..) |\ micha� 'Goldmoon' kwa�niewski / \(oo)/ \ Email: goldmoon@obywatel.pl / /''\ \ Phone: /+48/ 0609101372 / /\ /\ \ UIN: 35513419 GG: 2659 \/\/`\ \/ /`\/\/ http://www.brak.strony.prv.pl ^^-^^^^-^^ BP "�ycie to choroba przenoszona drog� p�ciow�."