X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,90df5e2e6976d397 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-12-31 21:43:14 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!212.43.194.69!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: NightWish Date: 1 Jan 2002 05:43:26 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 72 Sender: krissb@priv4.onet.pl@pe56.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <30122001.3050D8B4@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> NNTP-Posting-Host: pe56.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1009863806 17223 213.76.12.56 (1 Jan 2002 05:43:26 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 1 Jan 2002 05:43:26 GMT X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.0 User-Agent: slrn/0.9.7.0 (Win32) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:6603 * Sun, 30 Dec 2001 15:12:08 +0100 * * goldmoon@go2.pl wrote: > >znowu troche wolnego i mnie naszlo... > > Oby Cie cz�ciej nachodzi�o :) > Og�lnie rysunek ciekawy, cho� w CN troszke traci no i ... czymze ci traci ,he ? :? amatorszczyzna pewnie :)) pozwole umiescic tutaj POPRAWIONA ,wersje ,jesli nie masz nic naprzeciwko... ; .,. .,,. `,,,,ggg$$$$$gggggg$$$$$$$gg,. _,g$$$$$$$$?XXX?????XXd$$$$$$$$$$$b, __ $$$$$$$$$?XXd$$bXXXXXd?$$$$$$$$$$$$$$$b, -'""'#$$$$$$$$?XXd$$$$$$$$$$$$$$$;,;'''```'"?$$, _.gggd$o$$$$$$$$$XXd$$$$$$$$$$$$?';' `;`?, ,d$$$$$$$bX??X?$$$?Xd$$$$$$$$$$$;,;' `;;. d$$$$$$$$$$bXXd$$$$?X$$$$$$$$$$;';' `; $$$$$$$$$$$$$?S$$$$XX$$$$$$$$?,;' ` `,` ;$$$$$$$$$SS$$$XXX$$$$$${;;', ` gd$?XX$$$$$$}S$$?XXX$$$$$$?';' __ __; $$$$XXd$$$$$$SD$?XXdX$$$$$$;;', _.g7"""4o,. ,g7""; $?$$$$$$?$$$$$$?{XdXX$$$$?;,;, `""" "' _,;' $X?$$$$Xd$$$$$Xd$$$$$$$$$;;,;, ,,., ,;@'; $bX?$$?X}$$$?Xd$' `$$$$;,; .;'`@'; `=`'; $$$XXXXkX?$?d$${ `$$$$$;' .'''--' . ; `$$$$$$$bX$$$$$b $$$"$; `; ` $$?$$$$$X?$$$$$, '"{ $ ' `;. , $$?$$$$$bX?$$$$$, `)$, . .`. ; _`$`$$$$$$XX?$$$$$b }$, `-"+,+' '_,_,._ ,.;+$x$$$$$?XX?$$$$$$goo$$$, .',.-_.,- ,;':$$$$$$$XXXX$$$$$$$$$$%?, ,;$$g$, ,''\/_.' _.--' .,;`,',$'$$$$$?XXXbXX?$$$$$$$%%% .$g,,,,g& $$$$$ ,-' ,.'`;`'.;'$$$$$$$$$$XkX?$$$$$$%%%$. `"?$$?"' d$$$$$$g'//_./' ;'`,$$$$$$$$$$$$?Xd$bX?$$$$$$bd$$b. $$$$$$$$$$$$dg, '`,'$$$$$$$$$$$$$?Xd$$$$$$$$$$$$$$$$$$$,. d$$$$$$$$$$$$$$$ '`,'$$$$$$$$$$$$$?Xd$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$,. .$$$$$$$$$$$$$$$ ;,`$?X?$$$$$bX?$?X?$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$bg,, $$$$$$$$$$$$$$$$$ '$XXXXd$$$$$$bXXd$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ggg$$$$$$$$ ko1 $$$$$$ $$X'$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ...i przedstawienie tejze pani ,to jest (a przynajmniej miala byc) Tarja Turunen ,wokalistka grupy Nightwish. > | > Ten znak raczej nie kwalifikuje rysunku do ASCII Art'u -------------------' > Uprzejmie prosimy o zmiane ... wiem wiem ,przepraszam ,zauwazylem doppiero po wyslaniu...przypadkowo mi sie tam 'z z kropka' w fidomazovii wcisnelo.. :( tak to sie dzieje jak jeszcze w ostatniej chwili sie nanosi poprawki w outboxie Hammstera... :) > > >i jak ? > >oczy evidentnie do poprawki,ale za to nosek zgrabnie wyszedl.. :) > > Mnie ten plus stosowany w nosku troszke razi. No ale ja ogl�dam wszystko w > CN. Og�lne jest OK :) dziekuje. -- ; Krzysztof Biolik | FidoNet : 2:484/39.55 ; ,,' mailto:krissb@go2.pl | Watch Your Words... | `,, ,^. `: http://www.krissb.prv.pl/ |---------------' ;' ,^, ' ;`: Smile! Cthulhu loves you. ;': `