X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cdf82c8be96b187b,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-02-08 14:40:56 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!isdnet!newscore.univie.ac.at!fu-berlin.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?ISO-8859-2?Q?Troche_wspomnie=F1_...?= Date: Fri, 08 Feb 2002 21:04:05 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 249 Message-ID: <08022002.61AE63F4@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <79fr6g$2f5$1@sunsite.icm.edu.pl> Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pb232.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1013208021 7947 213.76.49.232 (8 Feb 2002 22:40:21 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 8 Feb 2002 22:40:21 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:7998 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Fri, 5 Feb 1999 23:09:51 +0100 |/| `--. "Marcin Szczepanski" wystuka�(a): ____!_!__!__________________________________________________________________ Ave :) Czytam sobie archiwalne posty z grupy no i trafi�em na to cudo :) Mi�ej lektury :) ---------------------------------------------------------------------------- ,,, \ o,o Czesc! \_-_ To ja. |X|\ |X| \ | | _| |_ ,,, ! Dzisiaj jest dla mnie o,o szczegolny dzien! ____=____ |X| Wlasnie dzisiaj po raz |X| pierwszy zobaczylem | | siebie. _| |_ ,,, A wlasciwie to po raz pierwszy o,o zobaczylem siebie w takiej _-_ wlasnie postaci. A wlasciwie /|X|\ to po raz pierwszy zobaczylem / |X| \ taka postac. | | _| |_ ,,, ? Moze to nie ja, tylko 6,6 jakas zupelnie inna _-_ postac? /|X|\ / |X| \ Ktos inny? | | _| |_ ,,, Wy to macie fajnie. oo ? -__ Jestescie tacy |X|\ skomplikowani. /|X| \ || Kazdy ma inne oczy, _|_\ usta, wlosy. ,,, oo ? -__ Raczki, nozki, brzuszki. |X|\ /|X|/ A u nas jest zupelnie /| inaczej. _|_\ ,,, Widzicie? oo ? -__ Jestem taki malutki. |X|\ /|X|/ / | \/ _\ Skladam sie z 25 ,,, elementow, oo ? -__ Nie |X|\ jestem /|X|/ dobry z jezeli nie / |__ matematyki, liczyc \/ / pustych ,,, ale ktos miejsc. oo ? madry moglby -__ obliczyc ilosc |X|\ mozliwych /|X|/ kombinacji / |__ tych znaczkow, _\ / ,,, z ktorych oo ? jestem zrobiony. -__ |X|\ /|X| \ Zobaczycie wtedy, | |__ ze w porownaniu do _| / waszego swiata u nas ,,, oo ? jest o wiele mniej -__ |X|\ miejsca /|X| \ na | | wyjatkowosc. _| _\ ,,, o,o Pewnie myslicie, _-_ |X|\ ze robie z igly kombajn? /|X| \ ze to wcale nie jest takie || przykre? _|_\ Ze nie ma sie czym martwic? ,,, Ze najwazniejsze jest, o,o jak ktos sie czuje, _-_ a nie jak wyglada? /|X|\ \|X|/ | | _| |_ ,,, Wiem, ze trudno wam to o,o\ zrozumiec. Ale zajrzyjcie do _-_/ sasiadow z alt.ascii-art. Pod /|X| koniec stycznia przyszla tam / |X| Zaba i nagle sie okazalo, ze to | | nie zadna Zaba, tylko Frogstein, _| |_ a nawet nie to, tylko "another 'stein emulator". A potem bylo coraz gorzej, bo wyszlo na jaw, ze ta Zaba byla przed Frogsteinem. A potem to nawet i to, ze Frogstein nie moze ,,, nazywac sie Frogstein, bo od 6,6 1972 jest imieniem _-_ zastrzezonym... /|X|\ / |X|/ I jakbyscie sie czuli na moim | | miejscu? Pierwszy dzien na _| |_ swiecie, a tu tak smutno. ,,, 9,9 _-_ Niby fakt, taka zaba to jest /|X|\ maciupenka, ledwie dwie-trzy / |X| \ linijki. I dlatego rozne zaby i / \ inne robale moga byc do siebie _| |_ podobne, a, co gorsza, identyczne. ,,, | o,o | Ja, jak podskocze, to mam osiem \_-_/ linijek, czyli trzy razy wiecej |X| niz zaby. Ale to nie znaczy, ze |X| sie trzy razy mniej martwie. | | | | / \ !! ,,, O,O No, bo co bedzie, jezeli ktoregos _o_ pieknego dnia okaze sie, ze ja to \/|X|\/ nie ja, tylko ktos inny, ktory byl |X| tu (albo gdzies indziej) na dlugo / \ przede mna i ten ktos inny przyjdzie _| |_ i kaze mi sobie stad pojsc? ,,, -,- _-_ ||X|| I nawet nie bede mogl sie bronic... ||X|| | | _| |_ ,,, C o. _- ,,, |/| C o. (\| _- ,,, | /X| C o. |_ /(X|\ _- |\ /X| ,,, /_ \/ /(X|\ C o. / \ _- ,,, /_ \/ /X| C o. /(X|\ _- / \ |\| ,,, /_ |_ (X\ C o. \ _- /_ /\ / (__/ /_ ,,, C o. _- /\/ (_/\_ ,,, C -. _- /\/ (_/\_ ,,, Jak myslicie, wygladam jak ktos inny? C o. Widzieliscie juz kiedys kogos takiego, _- jak ja? Albo bardzo, bardzo podobnego? /\/ (_/\_ ,,, Jezeli ktos taki jest, to nie mowcie C 6. mu, jak go spotkacie, ze tu bylem. _- /\/ (_/\_ ,,, A teraz spijcie dobrze, C 66 _- i niech kazdemu z was /\/ przysni sie cos innego. (_/\_ ,,, C o. _- /\/ (_/\_ ,,, C -. _- /\/ m76 (_/\_ ____ __ ___ __ _ __ -------------------------------------===/ \/ ,\/ ,_/ _/ / \=76=--- ------------------------------------===/_/_/_/_/_/_/_/__/_/_/_/===---- -----------------------------------=== marcin76@friko2.onet.pl ==----- No i pozdrawiam Goldmoon -- ,_________________________________________________________ |\'-._( / | | \ .'-._\ micha� 'Goldmoon' kwa�niewski , ,| |-.\' .-; Email: goldmoon@obywatel.pl .'\`-' | | \ .' ( Phone: /+48/ 0609101372 _.' \ | |.--.\' _) UIN: 35513419 GG: 2659 ;-; \._| | ` _\(_)/_ http://www.brak.strony.prv.pl \ `'-,_,-'\ | jgs____ /(O)\ _______________________________/____)_`-._\| "Najwspanialsz� rzecz� w karierze aktorskiej s� wywiady. Czyta si� w nich przecie� tak wspania�e w�asne wypowiedzi, o jakich si� samemu nigdy nie marzy�o." [Rita Tushingham]