X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a604594430873e75 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-12-02 16:17:31 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!nntp.cs.ubc.ca!freenix!fr.usenet-edu.net!usenet-edu.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- raz jeszcze... /ropuszka Date: Tue, 3 Dec 2002 01:15:47 +0100 Organization: TORMAN Lines: 46 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1038874617 28029 212.33.84.28 (3 Dec 2002 00:16:57 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 3 Dec 2002 00:16:57 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:16376 (`. news:asg551$mat$1@bialystok.bsk.vectranet.pl ) ) Jola B. (.` _NOSPAM_jola@arkom.pl > Integratorku, Ty lepiej nie strasz... kto mnie > i innych b�dzie poprawia�? Swego czasu cenzor proponowa� wstawienie do FAQ URLa nast�puj�cej tre�ci: http://sjp.pwn.pl/. :) BTW: Jaki� czas temu Cenzor zwr�ci� redakcji uwag� na pewne nieprawid�owo�ci (Cenzor jest bezczelny) na stronach tego wydawnictwa. Nie wszystkie zosta�y usuni�te (tam pracuj� jeno ludzie, Elt�w nie ma) wi�c prosz� nie u�ywa� takich ciapek: "co�tam", gdy� nie s� one po- prawne w polskiej pisowni. :) Do GoldMoona: Pewien zaprzyja�niony moderator domoros�ych poet�w by� zauwa�y�, �e cudzys��w odmienia si� tak, jak r�w. A jak si� odmienia r�w -- to ka�dy wie. :) W�a�nie posz�a wredna Sforza w TV -- co to R�w zmieni�a nam w Bar. (zmieniony p�niej przez podpu�kownika Bohuna w zgliszcza, po tym jak inne wredne :) babsko przekaza�o :) mu, �e schowa�a si� w tym Barze Izabella Scorupco przebrana :) za kniazi�wn�) Wiem, wiem -- o umar�ych nie nale�y �le m�wi�. Ale ja nie m�wi�, a pisz�. Poza tym bezbronnej nie bij�: :) co znaczy Sforza -- to chyba ka�- den wie. :) Jak to by�o? M�wcie, �e m�dra, �e wielkiego rodu, �e Wschodem ma rz�dzi� r�ka Zachodu, a ja -- nie cierpi� tej baby!! To z Kaczmarskiego Jacka. :) Tak pono� m�wi� o �onie Zygmunta ich b�azen-filozof -- Sta�czyk. :) -- lc. :)