X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6ce3a0b049ec951c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-10 12:24:17 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!207.8.186.117.MISMATCH!grr!newsprint.netaxs.com!194.25.134.62.MISMATCH!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] I feel so alive... For the very first time... Date: 10 Aug 2002 19:21:20 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 70 Sender: krissb@priv4.onet.pl@pc78.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <1ljijuos5s3qmotipgdec0diq7kui6lalh@4ax.com> <6jhkju8bta2mrlvubsg0qpibi0v8u6o37k@4ax.com> wrote: > >ja wlasnie zaczunam czytac w orginale... Feet of Clay aktualnie. Doszedlem > >do polowy i teraz boje sie czytac bo za szybko sie skonczy :((( > > Ano, mia�am to samo ostatnio... W nagrod� za straty moralne kupi�am > sobie Eryka. I zacz�am zbiera� oryginalne wersje. I czyta� od nowa. Eee... Eryk rzadzi.. a tak dlugo sie wzbranialem przek kupnem :(( w koncu jak chcialem sobie te a4 z grafikami sprezentowac to byla wesja text only w sprzedarzy :((( > >> si� t�umaczeniem... Tylko dotkn��, nic wi�cej (; > >przepraszam. chuba zle zinterpretowalem to 'zakwitnac' ;) > > Nie kwitn� ot-tak-sobie (; kwestja dotkniecia.. ja wiem... . _ .-.. ( `' ; .( ; ; .-`()'.;(_.{}:' `..'`,' / ' ;.) `-'\ / `-' X _U_ \ / | | | | / \ | ;| | ;| | ;;| |..;;;| |;;;;;| `;;;;;' `"' > >> >> Bo �na jest do mnie podobna <: > >> >jestes leworeczna ? > >> Kurcz�, jak zgad�e�? (: > > koookkokooooo.... ;) > > Skubany <: > Panienk� uwa�am niniejszym za sko�czon� i pakuj� do archiwum. pozwolilem sobie ja niniejszym takze usunac ,zeby kogo nie kusila :) > >> Fajno (: > >> /me too... tylko ksi��ka si� cienka zrobi�a. > >a co ,jeszcze jej nie skonczylas ?? ;) > > �miej si� zaj�c. Pojecha�am sobie na Mazury, a �e nudno by�o, > w Gi�ycku wyskoczy�am na chwil� do ksi�garni. Zanabyli�my wspomnianego hehehe... rok temu ,tez w Gizycku ,zakupilem Ruchome obrazki :)) > Eryka, Nauk� i co�tam Dicka. Nauk� porwa� m�j luby, a pozosta�e dwie to moze mi powiesz czy warto kupic nauke ? Tak jakos sceptycznie do tego podchodze ,przydala by sie jakas wiarygodna opinia... > zaj�y mi trzy godziny. Ze�li�am si� i powa�nie rozwa�am czytanie > literka po literce. Ta przyjemno�� nie mo�e trwa� tak kr�tko!... ano... ja zaczynam poraz chyba juz 4ty czytanie od poczatku do konca calosci :-) -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$$$$$$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$$$$$$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b tigg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",ggif d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl