X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,584ad087bc727b48 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-10 12:53:18 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!194.25.134.62!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [OT] jak diabli ;) Re: turtle II Date: Sat, 10 Aug 2002 21:49:23 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja_--_czyli_zachodnie_Rubie=BFe_Kr=F3lestwa_Asfer?= =?iso-8859-2?Q?rii_=28w_tym_tak=BFe:_Wschodnia_i_Zachodnia_Artemia=2C_P?= =?iso-8859-2?Q?o=B3udniowa_Artuania_oraz_P=F3=B3nocna_Altlandia=29_?= =?iso-8859-2?Q?w_s=B1siedztwie_Kapodocji=2C_w_okresie_mro=BCnej_wojny__?= =?iso-8859-2?Q?:=29?= Lines: 110 Message-ID: References: <03edjugs39c22n2akm47n9fkqes5tp21v4@4ax.com> Reply-To: "Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta2.dipol.tkb.net.pl Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1029009011 887 212.33.84.141 (10 Aug 2002 19:50:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 10 Aug 2002 19:50:11 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE Arkedocja :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal MAJM-Version: 1.0 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15180 "Krzysztof Biolik" > * Leszek Ciszewski wrote: > > > > Tylko si� nie pogniewaj. :) > > > szkoda ze bez Maryni ;) > > Mo�esz zaprosi�. :) > nieznam osobiscie. Nie znasz osobi�cie? ;) A eks-presowo? :) > > A co -- uwa�asz mnie za gorszego, > > czyli za takiego, kt�ren :) nie ma > > prawa do tego, by go poprawiano?! > przeciez sie ucieszylem...o co Ci chodzi ? :-o Chyba o to, �e si� na �artach nie znasz. :) > > > > Nudzi mi si�. :) Przepraszam. :) > > > no problem ,ale co na to reszta ? > > ?? > jak juz bylo. tobie sie nudzi a reszta to musi(*) czytac ;) > * - wiem ,wiem filtry itd.. No widzisz... :) > > > > > pchelki. ;) > > > > ?? :) > > > nigdy nie grales w pchelki ? ee... amator.. ;) > > Chyba nie... > to costy w przedszkolu robil ? Co� Ty? :) Nie pami�tam... Chyba spa�em... :) > > > > Reanimacja trupa nie ma sensu. :) > > > > (nie da rezultat�w) > > > sztywnego juz nie. ale tak do 4min po 'zejsciu' jaknajbardziej. > > jak najbardziej? > > 4 minunty po czym? > > Po tym, jak przesta� oddycha�, > po ustaniu akcji serca. potem mozg ginie z niedotlenienia. A co ma ustanie akcji serca do �mierci? :) Jak przestaniesz macha� r�k� -- to b�dzie oznaka Twojej smierci? :) Albo inaczej: -- Je��i kto� przestanie wysy�a� posty na grupki, to bedzie �wiadczy�o o jego �mierci? :) lub lepiej: -- Je�li alkoholik przestanie pi� -- to b�dzie �wiadectwo jego zej�cia do krainy Hadesu? :) > > czy po tym, jak umar�. :) Sam > > potrafi�em wstrzyma� oddech na 4 minuty. :) > gratuluje pluc. Nie ma czego. :) Mo�e kiedy� powr�c� do dawnego zdrowia. :) > > I nie potrzebowa�em poca�unk�w do tego, aby > > ,,powr�ci�". :) > serce ci bilo ,prawda ? Bi�o? Ja taki skory do bicia to nie jestem. :):) > > > > To si� nazywa zmartwychwstanie. :) > > > niewielu sie to udaje... ;) > > Nie wiem. Nie liczy�em... :) > afair 2. To s�abo wiesz. :) Aposto�owie i prorocy postawili na nogi ,,kilku". :) > > > > No, to nie wiem... > > > > Spytaj mam� i tat�, czy oni ssali piersi swoich rodzic�w... > > > no wiesz.. ;) > > Szukam rozwi�zania/odpowiedzi na Twoje pytanie: > > -- Czy jeste� ssakiem... > > Pono� rodzice ssak�w te� ssali mleko swoich matek... > > Problem dopiero zg��biam, wi�c mog� si� myli�... :) > jakiejs innej metoty nie ma ? ta mi sie niemiarodajna wydaje... to ze od > pokolen ssie sie piersi jeszcze nie musi zaraz o czyms swiadczyc. ;) O czym� jednak �wiadczy. :) Tylko w jakim celu my tutaj rozmawiamy? :):) Swoj� drog� -- na privie tym bardziej nie mam ochoty. :) > > > a moze ja jestem adoptowany ? > > A... To nie wiem... > > Adoptowani chyba pij� mleko adoptowane, czy... Nie wiem... > > Nie wiem... Musz� poeksperymentowa�, pobada�... > ok. czekam na dokotrat. A kiedy si� spodziewsz otrzyma�? I z czego ten doktorat robisz? :) ____ (_(__) -- obascii -- ka-psu�ka :) lc. :)