X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,1155e44b6830ebc X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-10 12:24:47 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!207.8.186.118.MISMATCH!grr!newsstand.netaxs.com!news.stealth.net!news.stealth.net!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC][259] I seem to recognise your breath... Date: 10 Aug 2002 19:21:34 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 32 Sender: krissb@priv4.onet.pl@pc78.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: wrote: > >> Tatua� "Love momma"... ;) > > >szkoda... to nie moja....czesc ciala... > > A czyja w takim wypadku? ;) t ja juz niewiem... sprawdz w napisach koncowych.... ;) > >> >> No tak... Chyba nawet w kiszeni mam z 15PLN... :) > >> > >> >wcale nie masz. ;) > >> > >> Racja... Ju� nie mam. :) > > >a widzisz.. (wlasciwie to nie widzisz.. ) > > > > ,;;;, > > ;'' ``; > > ( - - ) > > \_o_/ > > Widz�, ale nie te 15PLN. ;) bo nie patrzysz. -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$$$$$$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$$$$$$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b tigg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",ggif d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl