X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,584ad087bc727b48 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-05 10:17:12 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news.man.poznan.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: turtle II Date: 5 Aug 2002 17:12:45 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 72 Sender: krissb@priv4.onet.pl@qb142.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <03edjugs39c22n2akm47n9fkqes5tp21v4@4ax.com> wrote: > > > je�� przez oko�o trzy miesi�ce, :) a pono� > > > nadal �yj� :) > > eee... zebysmy sie dobrze zrozumieli.. nie jadles _nic_ przez okres 3msc ? > > dales sie zamrozic ??? > > Co� niby jad�em, ale niewiele. :) czyli cale twoje stwierdzenie jest nieprawdziwe. > Przez trzy miesi�ce tyle, ile ,,normalny" > cz�owiek zjada w ci�gu dw�ch, trzech dni. :) > Ale ja w og�le jem ma�o. :) Szczeg�lnie > w�wczas, gdy jest gor�co. :) taaak...patrz afryka srodkowa... > > > -- bez picia mo�na prze�y� kilkana�cie godzin > > > -- ile -- to zale�y od wielu czynnik�w :) > > niektorzy nie pija cale zycie... i zyja (nie wiem jak ,ale sie im udaje. > > Nazywaja siebie abstynenci ;) > > Mo�esz spr�bowa� i przesta� nawet oddycha�! > Zapewniam, �e b�dziesz �y� a� do �mierci. :) chyba ze cie reanimuja.O ile masz szczescie. > > Powa�niej -- pisa�em o piciu, nie za� o piciu alkoholu. :) Naprawde ? ;)) > > > -- bez oddychania mo�na prze�y� kilkadziesi�t > > > minut (jest taki mechanizm u ssak�w, �e po > > > wrzuceniu do wody to potrafi�) > > nie zdarzylo mi sie jeszcze. Moze nie jestem ssakiem ? ;) > Spytaj swoj� Mam� o to, czy ma piersi, kt�re ssa�e�. > Je�li ma -- to jeste� ssakiem. :) Bylem karmiony butelka ,to sie liczy ? > > > Natomiast nie chodzi mi o unikanie seksu w og�le. :) > > > Bez podr�y, bez muzyki, bez poezji i bez ASCIIArtu :) > > > tak�e �y� mo�na, ale czy warto si� pozbawia� tych d�br? :) > > no wlasnie. > > Na jaki� czas na pewno tak. :) ale po co siem menczyc ? ;) > > > Natomiast: > > > -- 'Nie samym seksem �yj� ludzie. :)' > > > > Czyli -- trzeba znale�� czas tak�e na inne zaj�cia. :) > > > **Tak�e na inne** -- nie za� **tylko na inne**. :) > > ale tylko z sexu ludzie zyja kolejne pokolenia. nie zyja dlatgo ze pracuja > > ,ze tancza ,ze spia tylko ze przekazuja geny (ze tak powiem ;))). > > Niby tak. :) > Ale do samego przekazania gen�w starczy > kilka minut w ci�gu ca�ego �ycia. :) kwestja czasu jest wzgledna. > Oczywi�cie nie popieram a� takich > oszcz�dno�ci. :) Swego czasu napisa�em > wprawdzie o tym, �e nie lubi� spa�, lecz > nie chodzi�o tam o seks, a o sen w sensie > dos�ownym. :) oczywiste. -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$$$$$$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$$$$$$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b tigg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",ggif d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl