X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,584ad087bc727b48 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-04 14:36:32 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!diablo.theplanet.net!kibo.news.demon.net!demon!diablo.netcom.net.uk!netcom.net.uk!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!isdnet!news.internetia.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: turtle II Date: 4 Aug 2002 21:32:56 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 69 Sender: krissb@priv4.onet.pl@dlp-rybnik-as1-as17.saturn.pl Message-ID: References: <03edjugs39c22n2akm47n9fkqes5tp21v4@4ax.com> wrote: > "Krzysztof Biolik" > > krzywi moje intencje: hehehe... ;) > > > > > Nie samym seksem �yj� ludzie. :) > > > > no sex ,no life. > > > > Chyba nie do ko�ca. :) > > > Na pewno nie mo�na �y� > > > (zbyt d�ugo) bez jedzenia, > > > picia i oddychania, ale bez > > > seksu mo�na �y� bardzo d�ugo. :) > > tak. 1 pokolenie. > > Mnie nie o to chodzi�o. :) > Seks -- jest czym� po��danym i dobrym, > i nie nale�y go unika�. (uwzgl�dniaj�c > rzecz jasna prawa, w tym tak�e Prawa > Dekalogu, gdy si� jest wierz�cym) :) > (je�li si� nie jest -- to nie wiem) > > > Chodzi�o mi o to, �e: > -- bez jedzenia mo�na wytrzyma� kilka miesi�cy > -- mnie si� zdarzy�o co najmniej dwa razy nie > je�� przez oko�o trzy miesi�ce, :) a pono� > nadal �yj� :) eee... zebysmy sie dobrze zrozumieli.. nie jadles _nic_ przez okres 3msc ? dales sie zamrozic ??? > -- bez picia mo�na prze�y� kilkana�cie godzin > -- ile -- to zale�y od wielu czynnik�w :) niektorzy nie pija cale zycie... i zyja (nie wiem jak ,ale sie im udaje. Nazywaja siebie abstynenci ;) > -- bez oddychania mo�na prze�y� kilkadziesi�t > minut (jest taki mechanizm u ssak�w, �e po > wrzuceniu do wody to potrafi�) nie zdarzylo mi sie jeszcze. Moze nie jestem ssakiem ? ;) > > -- w normalnych warunkach bez oddychania mo�na > prze�y� kilka minut > -- bez seksu mo�na prze�y� sto lat i d�u�ej. :) chyba gorna granica to ~120 ;) > Natomiast nie chodzi mi o unikanie seksu w og�le. :) > Bez podr�y, bez muzyki, bez poezji i bez ASCIIArtu :) > tak�e �y� mo�na, ale czy warto si� pozbawia� tych d�br? :) no wlasnie. > Natomiast: > -- 'Nie samym seksem �yj� ludzie. :)' > > Czyli -- trzeba znale�� czas tak�e na inne zaj�cia. :) > **Tak�e na inne** -- nie za� **tylko na inne**. :) ale tylko z sexu ludzie zyja kolejne pokolenia. nie zyja dlatgo ze pracuja ,ze tancza ,ze spia tylko ze przekazuja geny (ze tak powiem ;))). -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$$$$$$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$$$$$$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b tigg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",ggif d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl