X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,9e1bc9656445f70a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-04 05:18:09 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: @dres FAQ pl.rec.ascii-art Date: Sun, 4 Aug 2002 13:56:29 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja_--_czyli_zachodnie_Rubie=BFe_Kr=F3lestwa_Asfer?= =?iso-8859-2?Q?rii_=28w_tym_tak=BFe:_Wschodnia_i_Zachodnia_Artemia=2C_P?= =?iso-8859-2?Q?o=B3udniowa_Artuania_oraz_P=F3=B3nocna_Altlandia=29_?= =?iso-8859-2?Q?w_s=B1siedztwie_Kapodocji__:=29?= Lines: 144 Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta2.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1028462421 16052 212.33.84.141 (4 Aug 2002 12:00:21 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 4 Aug 2002 12:00:21 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14969 > .------------------------------------. > __i Heja Grupowicze! Jestem nowy i mam | > _ '-. pytanie -- czy by�by kto� na tyle | > \-.(").-/ | mi�y, aby zrobi� mi jak�� �adn� | > /-i i-\ | sygnaturk�? | > fsc {} {} '------------------------------------' > .------------------------------------. __i Heja Grupowicze! Jestem nowy i mam | _ '-. pytanie -- czy by kto� by� na tyle | \-.(").-/ | mi�y, aby namalowa� mi jak�� �adn� | /-i i-\ | sygnaturk�? | fsc {} {} '------------------------------------' .------------------------------------. __i Heja Grupowicze! Jestem nowy i mam | _ '-. pytanie -- czy kto� by by� na tyle | \-.(").-/ | mi�y, aby zrobi� mi jak�� �adn� :) | /-i i-\ | sygnaturk�? | fsc {} {} '------------------------------------' > .-------------------------------------. > | Chcia�bym by� wr�k�, ale mama mi | _ > | nie pozwala... Czy m�g�bys chocia� i__ " ) > | powiedzie� co chcia�by� w tej syg- .-' "+i i. > | naturce zobacze�? | : : ' > '-------------------------------------' a8e > .-------------------------------------. | Chcia�bym by� wr�k�, lecz mama mi | _ | nie pozwala... Czy m�g�by� chocia� i__ " ) | powiedzie�, co chcia�by� w tej si- .-' "+i i. | gnaturce zobacze�? | : : ' '-------------------------------------' a8e S> Chcia�bym by� wr�k�, ale mama mi S> nie pozwala... I s�usznie [�e Ci nie pozwala na zmian� p�ci], skoro zamierzasz/chcesz/planujesz by� les... :) .-------------------------------------. | Chcia�bym by� wr�k�, lecz mi mama | _ | nie pozwala... Czy m�g�by� chocia� i__ " ) | nam powiedzie�, co chcia�by� w tej .-' "+i i. | signaturce zobacze�? | : : ' '-------------------------------------' a8e > _ .----------------------------------. > \-.( ".-/ __i Najch�tniej siebie i jaki� tekst | > /-i i-\ '-. albo wycinek moich przyg�d, no i | > {} {} : jeszcze moje dane :) Mo�na? | > '----------------------------------' _ .-----------------------------------. \-.( ".-/ __i Najch�tniej siebie i jaki� tekst, | /-i i-\ '-. albo wycinek moich przyg�d. No... | {} {} : I jeszcze moje dane. :) Mo�na? | '-----------------------------------' Tego ostatniego to nie jestem pewien... :) (pope�nionych zmian nie jestem pewien) BTW: -- Pewna bogata kobieta tak bardzo by�a religijna, �e w swej religii dopatrywa�a si� pewneych (tak to ujmijmy) nie�cis�o�ci, niedoskona�o�ci itp... Postanowi�a wi�c t� niedoskona�� religi� zmini� na doskonalsz�, aby uczucia religijne nie cierpia�y... (troch� niesk�adnie, ale ;) cusz) Nowa religia po jakim� czasie te� si� okaza�a nie doko�ca dobra, lecz na szcz�cie m�dra [inaczej] kobieta przesz�a znowu na inne wyznanie, cho� i to nie spe�nia�o jej (wobec swi�tej postawy) oczekiwa�... Szukaj�c religii/wyznania doskona�ej/doskona�ego, dosz�a wreszcie do wypracowania w�asnych reg� i, razem ze swoja s�u��c�, stworzy�a zupe�nie now� religi�. :) Pewnego dnia obie kobiety odwiedzia�a ekipa z miejscowej gazety, celem przeprowadzenia wywiadu... -- Prosz� pani -- pyta dziennikarz -- czy to prawda, �e uwa�a Pani, i� tylko wy dwie, po �mierci, traficie do Nieba? -- No... Co do s�u��cej, to nie jestem pewna... > .-------------------------.__ > | Muuuusi si� uda� :) .-' (__) > '-------------------------' ( oo )-----._ > (__) :'-. > \ _____/ * > || || > || || > "" "" .-------------------------.__ | Muuuusi si� uda�. :) .-' (__) '-------------------------' ( oo )-----._ (__) :'-. \ _____/ * || || || || "" "" > -- > :| _ Heya, fajny mam _ Gdzie? ][ Marcin |: > :| \=.(").=/ kostium -- nie? " ) ][ ekg : 1259894 Glinski |: > :| /-i i-\ Batman wysiada. i i ][ stfor(at)wp.pl |: > :| {} {} {}~{} fsc ][ www.underconstruction |: > .----------------------------. > _ __i Dzieki ch�opaki! Macie u | > \-.(").-/ '-. piwko ;) | > /-i i-\ '----------------------------' > {} {} .-------------------------. _ __i Dzieki ch�opaki! Macie | \-.(").-/ '-. u mnie piwko*. ;) | /-i i-\ '-------------------------' {} {} * -- Oczywi�cie bezalkoholowe. ;) lc. Postscriptum: Mam wra�enie, �e czego� tutaj brakuje, ale nie wiem, czego... :) Inn� raz� poprawi�/doko�cz�... :)