X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c3b25b6e615b6fc8 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-03 15:13:16 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: StfoReK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [ascii-art] tyle =?iso-8859-2?Q?=B6wie=BFo=B6ci?= i tylko 4 linijki ;) Date: 3 Aug 2002 22:07:21 GMT Organization: Organizacja Sympatykow Chomika Boo :) Lines: 133 Sender: stforek@poczta.onet.pl@pf144.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: Reply-To: stforek@from.eternity" NNTP-Posting-Host: pf144.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1028412441 27903 213.76.101.144 (3 Aug 2002 22:07:21 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 3 Aug 2002 22:07:21 GMT X-Licznik: 243 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (pl-1.4.3) (Linux/2.4.2-2 (i686)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:14948 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Asia Mazur [Asik] przem�wi�(a) ludzkim g�osem: : StfoReK napisa�: :> :> Heh, z brudnymi �apkami raczej do kobiety nie wypada... ;/ :> Dlatego umy�em :) : : dobre wyt�umaczenie nie jest z�e ;D Hmm od dzi� b�dzie to moim mottem ;) .--------------------------------------------. |(/) (\) | | | | "Dobre wyt�umaczenie nie jest z�e" | | | |(/) (\) | '--------------------------------------------' [...] :> Sk�d si� wzi�� ten hipopopopotam? :) : : wyewoluowa� z Twojego pieska poprzez wylustrzenie - je�li mo�na to tak uj�� Mo�na :) [ciach] : jeny! teraz widz�. prawd� rzek�szy, to co� tak podejrzewa�am, bo te oczy i uszy : bli�ni�t syjamskich bardzo podejrzanie si� rusza�y i skuba�y trawk� One s� wiecznie ostro�ne. :) Znow ujestem w ci��y?! X / No to wpad�am :/ '88" "" :> Powiedz kto Ci� zbi� a ja z nim pogadam ;) : hmhm. zastanawiam si�, co ja b�d� z tego mia�a ;P Same przyjemno�ci ;) . '-. : .-' _.-._.-._ .--. (._______.): oo : -' // / // / '--' / / / : '-. fsc ' :> Je�li n/p to kl�lik poplosi� by nie�mia�o o jeszcze jedn� ma��... : : chwilowo nie mam na stanie.. co kr�lik powie na nap�j marchwiowy? : : .=. : / \ : | | : |~~~| : |___| Chyba nie dojd� dzi� do domu... ;) ("\\ .-"""--..__.-- / o ._ ._ '' fsc '.___)-..__)"-^" :> Nie, jestem _ten_ StfoReK, ale robi� wszystko �eby nikt o tym nie :> wiedzia� ;) : : ��cznie z niezdradzaniem tego na forum grupy dyskusyjnej, kt�r� : mo�e czyta� kto�, kto nie powinien si� tego dowiedzie�? : rozuuuumiem ;) O tym nie pomy�la�em ;) '-. '-. _____ Mama, cio to znaci _ten_ StfoJeK? .-._ | '. / ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! : .. | : Mama! Smociek wypadl :( '-._+ | .-' / \ .'i--i / \ .-'_/____\___ .-' : fsc: :> Bo jego jeszcze nikt nie kocha i dlatego jest w�ciek�y. : : niee, bo z os�em trzeba duzo rozmawia�.. zaniedbujesz go chyba : zobacz, jak nadstawi� uszu, ze o nim mowa ;D No w�a�nie widz�... Na wszystkie zwierzaki masz taki wp�yw? :) Bo nie tylko on jest smutny.... ;) :> | :> o :> i_^_i :> ' ' : : o, �yrandol :> Ale zapa�ek nie mam, wi�c ciemno jest :) : pozdrawiam : papap : : Asik Pozdrawiam StfoReK -- .--._...---..._.--. /.-' __.-@ @-.__ '-.\ (__.--> stfor(at)wp.pl <--.__) "'-.' (/"o_o"\) '.-'" (__.--> ekg: 1259894 <--.__) .'.___.'. (__.--> pl.rec.ascii-art <--.__) / fsc \