X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d38ca8e9cad7179a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-10 12:24:26 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] muchi... Date: 10 Aug 2002 19:21:23 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 40 Sender: krissb@priv4.onet.pl@pc78.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: <2pddjugfe4vtf9vn88v9j2mlgp4ba1rd0k@4ax.com> wrote: > >> > >> >to ja zakladam koalicje anty-da.bugowa ! > >> > >> A masz na ni� atest? Nie... Bo nie wydawa�em takowego... > >> Przykro mi, ale nici z Twoich plan�w... :) > > >mam ci dosadniej pokazac co ja mysle o tych twoich atestach ?!??! ;) > > Hmm... Dosadniej... Tak, poka� dosadniej! :) , .;' / _+' ,' j,, /---, j'(( / j;.``,__,+/ / /\;;/ // / /+.\/f ((___n ;\;'.\' j.;\;.g. <-- atest na belce ;) j## /\7nfg """" > >> >ale wspomogles budzet panstwa... > >> > >> Tak... Wczoraj drugi raz ju�. :) > > >wow... > > No... Mo�e pa�stwo powinno mi jaki� pomnik wystawi�. ;) jedz do wroclawia ? tam pomniki ludziom stawiali ;) -- : _,,,,._ -++::; Krzysztof Biolik ;;:++- _.,,,,._ ; fidoNet:2:484/39.55 :"?t$$$$$$$$bg. `::;;;;;;;;;;;;;;:+' ,gd$$$$$$$$f?" e-mail: krissb@go2.pl : `"$b tigg."t$b, ''+::;;;::+' ,d$f",ggif d$"' ...watch your words... :. "+iggss++s$$g, ,gd$??$bg, ,g$$s++ssggi+" .http://www.krissb.prv.pl