X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cecce87639184f7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-27 11:08:15 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-01!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Myszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ja dopiero zaczynam... :)) Date: Mon, 26 Aug 2002 23:57:40 +0200 Organization: Fanklub Myszki & Gophi'ego * news:alt.pl.fan.myszka * news:alt.pl.fan.gopher Lines: 71 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pa98.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1030471348 15023 213.76.96.98 (27 Aug 2002 18:02:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 27 Aug 2002 18:02:28 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15455 U�ytkownik "Wilu" napisa� w : >S�uchajcie... Nie umiem w og�le aa-owa�. Pr�bowa�am wiele razy. Porobi�am : >przez ostatni czas pare dupereli. Jak obserwuj� Wasze aa-y a potem spogl�dam : >na swoje to... mi si� p�aka� chce :)) Wetentegowa�am np. to co� (Lucida : >Conosle, 9pt): : Wiedzac, ze jest to jedna z twoich pierwszych prob w a-a, spokojnie mozna powiedziec, : ze rysunek jest dobry. Uf... > Oczywiscie mozna kilka linii poprowadzic inaczej dac inne : znaczki, ale to sobie wyrobisz z biegiem czasu. :P : Oby tak dalej czekamy na wiecej Serio? :)) : > __ : > .#####. : > .########: : > ##########.._.d####. : > ###########%########b : > '###########%%%######. : > :' ;####%%%##### : > .' ; '###%%%### : > ; .--.; ' '###%%%' : > .' : : '" . ' . '##' : > ; .';$ $: $ $;. ", : > : ; :'$$` '$$'.'. ; : > ; ; .' .c. '. ; : : > ; : : ;, ; : : > .' ; '. .____. : ; : ; : > ; ; ; ;'. '--' .' : ; ; : >;' :' ; : ,'-...-": ; ; ; : > ; : ; : ' ; .\ : : : : > : ; : .' .' \ / '.' ; ; : >: .' .' .' \ / ; ;-._; ; : >;/ : : ' ; : ;\ : >' \ ; ; ; ; [my�] : > \. ; ; : > ' : ; : > \; : > ' : : >raczej jest takie nijakie. Pomy�l� czy si� po raz kolejny skompromitowa�. To : >zale�y jak bardzo b�dziecie mi "je�dzi�" i poprawia� po tym czym� wy�ej. Ale : >ja chc� by�cie mi powiedzieli co nie tak itp. To m�j pierwszy aa i chc� : >wiedzie� jakich b��d�w nie pope�nia� przy nast�pnych. Tnx! : No to pozmienialem powyzszy rysunek lekko mozesz porownac i ocenic czy lepiej i : dlaczego. S�uchaj, to logiczne, �e rusnek b�dzie lepszy... eghm... tego... no profesjonalisty :))) -- Pozdrawiam ( ) ( ) <-= ...myszka... =-> ( o o ) -=�atwiej zakocha� si� nie kochaj�c=- -- Y -- -=Ni� odkocha�, kiedy si� kocha=- GG#588833 hm... komki brak :)) a.b.c.d@wp.pl