X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cecce87639184f7c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-08-25 07:11:13 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-05!sn-xit-06!sn-xit-04!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!opentransit.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ja dopiero zaczynam... :)) Date: Sun, 25 Aug 2002 15:48:17 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 96 Message-ID: <25082002.55187285@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@go2.pl NNTP-Posting-Host: pd114.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1030284224 953 213.76.51.114 (25 Aug 2002 14:03:44 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 25 Aug 2002 14:03:44 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 2528 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: Hamster/1.3.23.2 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:15406 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Sat, 24 Aug 2002 18:22:31 +0200 |/| `--. "Myszka" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >S�uchajcie... Nie umiem w og�le aa-owa�. Pr�bowa�am wiele razy. Porobi�am >przez ostatni czas pare dupereli. Jak obserwuj� Wasze aa-y a potem spogl�dam >na swoje to... mi si� p�aka� chce :)) Wetentegowa�am np. to co� (Lucida >Conosle, 9pt): Szkoda, �e preferujesz Lucide ... No ale c� ... jako� przezyj� ;) Co do rysunku, to uwa�am, �e ca�kiem mi�y Ci wyszed�. Pozwoli�em sobie jednak wnikn�� by rysunek by� na moj� mod�� ;) > ,---. > ,###### > ,########\ > :##########%. ,#####. > ;###########%######### > '###########%%%######, > ;" ;####%%%##### > ,' ; '###%%%### > ; ;"'; ' '###%%%' > ; .;' ;; '" . ' . '##' > ; ;;$ $; $ $;; ", > ; ; :'$$' '$$':; ; > ; ; ,' .c. ' ": : > ; : ; ;, ; : > ; ; . , , . ; ; ; > ; ; ; ;' '"' ' : ; ; >; :' ; : ," .,. "; ; ; ; > ; : ; ; ; ; ," :; : > ; ;; ; .' , , '.; ; ; > ; : ; ; _.' , , ; ; ._; ; >;/ ; ; ' ; : ;\ >; : ; ; ; ; [my�] >' \. ; ; > ' : ; > \; > ' _ ,####. ,########. _ :##########%. ,#####. :###########%######### `###########%%%######: ;" ;####%%%##### ,' ; '###%%%### ; ;"'; ' '###%%%' ; .;' : `"-._' . '##' ; ;; : : ;`. `. ; ; :`.@' '@.':; ; ; ; ; .c. '.": : ; : : ;, ; : ; ; . . . . ; ; ; ; ; ; ;' `-' ' : ; ; ; :' ; : .`.___.'; ; ; ; ; : ; ; ; ; .` :; : ; ;; ; .' . . '.; ; ; ; : ; ; _.' . . ; ; ._; ; ;/ : `. ' ; : ; ; : ; ; ; ; [my�+mGk] ' \. ; ; ) : ; `.: ' >Eh... :/ P�niej spogl�daj�c na moj� fotk� z wakacji to te� wytentegowa�am, >ale co do pokazania to niewiem, bo tamto to w og�le ludzi nie przypomina i >raczej jest takie nijakie. Pomy�l� czy si� po raz kolejny skompromitowa�. To >zale�y jak bardzo b�dziecie mi "je�dzi�" i poprawia� po tym czym� wy�ej. Ale >ja chc� by�cie mi powiedzieli co nie tak itp. To m�j pierwszy aa i chc� >wiedzie� jakich b��d�w nie pope�nia� przy nast�pnych. Tnx! Nie nazwa� bym tego kompromitaj�. Rysunek naprawd� wart jest chwili uwagi. Na moje to u�ywasz za du�o przecink�w. Zamiast tego warto u�y� kropek. Rysunek jest wtedy bardziej "mi�kki". Da si� prowadzic bardziej �agodne linie ... �uki. Dalej ... mam wra�enie i� za bardzo wiernie chcia�a� odda� niekt�re szczeg�y - przyk�ad: oczy. Kokardka wysz�a Ci genialnie ... no z drobnym zastrze�eniem co do lewej-g�rnej jej cz�ci :) Nie b�d� si� rozpisywa�. Rysuj dalej. Dobrze Ci to wychodzi. A ja niniejszym Ci� informuj�, i� z chwil� obecn� dodaje Ci� do spisu "The Who is Who in Ascii Art" :) Pozdrawiam Goldmoon -- _..:::.._ .:::::/|::::. micha� 'Goldmoon' kwa�niewski ::::::/ V|::::: Email: goldmoon@obywatel.pl ::::::/' |:::::: Phone: /+48/ 0609101372 ::::<_, (:::::: http://www.brak.strony.prv.pl :::::| \:::: UIN: 35513419 GG: 2659 jgs '::/ \:' "Syci niewolnicy s� najwi�kszymi wrogami wolno�ci." [Anonim]