X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7c9a173a70bfbeef X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-04-07 09:17:47 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Akcja odwetowa ;-P Date: 7 Apr 2002 16:17:49 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 57 Sender: krissb@priv4.onet.pl@pb41.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: wrote: > >> He, he... Ale ja by�em szybszy. Prze�cign��em i mistrza... :) > > >zrobilem to przed wyslaniem tak ze... > > Tak �e nic... :))) a z drugiej strony pochlebia mi ze nazwales mnie mistrzem... ;> > > >> Jestem Bogiem! ;) > > >...to ja jestem bogiem ,ty jestes conajwyzej bugiem ;-) > > Dobra, to ja jestem bugiem, a Ty > b�dziesz Jackiem i Plackiem. ;P ;'; `' `; ;, _<>__ haha !! mam(y) xezyc ! / || \ __________________________________________________________________/_______\__ .d$t ,n_ .' `. /|]+[[][]|\ ,$? ` (c} ( ; | | |]+[| _^_ ($( .-|-&-. `---._____ .' | | | | ___(c} ___`$b__._ .-' | )`' ___=......__```===''' ..-`"<=<"""' ( ,_-"\___`?$f'_\,;' /\\_ `````-------'' : ///"" `"(\_________\ >to zapraszam do dolaczenia sie. > > Tamten adres, tamten, gdzie mia- > �em pyta� -- nie dzia�a. :| Chyba, > �e wyrzuca pop-up'a, a ja mam je za- > blokowane... pl.fidonet.bramka to grupa dyskusyjna tak na marginesie.. ;) > > >nie buj sie... tam (i nie tylko tam) jest sporo kompetentnych i milych > >(uczynnych) Fidoluudzi.. .:) > > Jasne, jasne, ale do pokoju bez > klamek to mi si� nie �pieszy. ;) przebug , poznal nas ! ;P -- ; Krzysztof Biolik | FidoNet : 2:484/39.55 ; ,,' mailto:krissb@go2.pl | Watch Your Words... | `,, ,^. `: http://www.krissb.prv.pl/ |---------------' ;' ,^, ' ;`: NEVER trust a smiling game master !... ;': `