X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7c9a173a70bfbeef X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2002-04-14 23:21:42 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!supernews.com!newsfeed.ision.net!ision!news.belwue.de!news.uni-stuttgart.de!blackbush.xlink.net!blackbush.de.kpnqwest.net!news-in.ivm.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!krissb From: krissb@go2.pl (Krzysztof Biolik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Akcja odwetowa ;-P Date: 15 Apr 2002 06:21:42 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 65 Sender: krissb@priv4.onet.pl@qb45.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: References: wrote: > >> >no dobra mlody ,to do sklepu po piwo lec. ;> > >> > >> Buwahaha, ha, ha... A� tak pokorny to > >> nie jestem. :) > > >hehe... musialem sprobowac ;> > > Jasne... Rozumiem. Jak d�ugo jest > szansa -- trzeba pr�bowa�. Pacho�ek > 4free to dobra rzecz -- zapewne. :))) wlansnie.. .-------------. / SZYBCIEJ !!! ; ,n, /______________.' (@} '/ ; \ | |. | `-;.. |`--;'_. ,,, ___ [==+""-.\ (" )" ;;. `.___, | \ )'; ;;; \ V | |\ \ //>)-==//.; > <| | \ `-.// `/ ;----,. / ^ | `. `--'v ; '""""^-; '-' ``--' " `------`-' > >> Ale ja zmienia� nie chc� -- nie b�d�. :) > > >bo jak nie to.... > > To co!? Nie zapominaj, �e ja no- > sz� sow� zaczepno-obronn� w kieszeni! ejze bo wysle moje desantowe pchly i powtorzy sie Normandia ! ;P > >> >jaki blad ? :? > >> > >> Brak kropki. :) > >teraz ja nie jaze... jakiej kropki ? > > LOL. :))) > > W ko�cu koniec zdania. :) ja bym to podpiol pod akronim. a tam sie chyba kropek nie stawia. > >> > >> I w dni powszednie i w inne te�. :) > > >I nie zapominaj o swietach :) > > Jak spi� to pewnie te� jestem ot�pia�y, > tylko tego nie wida�, bo... �pi�. :))) ale wtedy to jaknajbardziej pozadane :) -- ; Krzysztof Biolik | FidoNet : 2:484/39.55 ; ,,' mailto:krissb@go2.pl | Watch Your Words... | `,, ,^. `: http://www.krissb.prv.pl/ |---------------' ;' ,^, ' ;`: No Smoking ! Oxygen in use !!... ;': `