X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,bab08d0db4314088 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-09-27 13:35:56 PST Path: archiver1.google.com!newsfeed.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!195.158.233.21!news1.ebone.net!news.ebone.net!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bugi@akw.pl (bug) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: takie tam moje... Date: Thu, 27 Sep 2001 17:20:49 GMT Organization: Partia popieraczy 'Lucidy Console' Lines: 91 Message-ID: <3bb35e5f.25983632@localhost> References: <9ovj19$6h3$1@news.tpi.pl> Reply-To: bugi@akw.pl NNTP-Posting-Host: pf74.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1001622954 13239 217.98.224.74 (27 Sep 2001 20:35:54 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 27 Sep 2001 20:35:54 GMT X-Newsreader: Forte Free Agent 1.21/32.243 X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.0 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:4085 It was a sunny day Thu, 27 Sep 2001 12:48:06 +0200, when "Ewelina" wrote in pl.rec.ascii-art that: >moje ostatnie dni nudow :( >oto efekt, wszelkie podobienstwo do czlonkow grupy niezamierzone :) Hej to ja! Tylko troche grubszy... Ale ponoc telewizja i usenet dodaja po piec kilogramow;) >/bawilam sie lucida console/ Bardzo dobrze. Kontynuujcie towarzyszko, a moze zdobedziecie przodownictwo w rysowaniu i wyrobicie 200% normy;) > & &&& &&&&&& & & & &&&& > &&&&&&&&&& & & &&&&&& & & > >>>>><<<<<<<<>>>>>>>>><<<<< > &&& & &&&&&& & &&&&&&& & &&&& > &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& > &&\\\\\\\\ & & & & & &////////&& > ////////\\\\\\\\\/////////\\\\\\\\ > ////////\\\\\\\\\/////////\\\\\\\\ > / ////////\\\\\\\\\/////////\\\\\\\\ \ > //\////////\\\\\\\\\/////////\\\\\\\\/\\ > ///\\\\\\\\\0////////\\\\\\\\\0////////\\\ > \\\/\\\\\\\\/////////\\\\\\\\\////////\/// > \\/\\\\\\\\/////////\\\\\\\\\////////\// > \\\////////\\\\\\\\..////////\\\\\\\\/// > \ ////////\\\\\\\\\/////////\\\\\\\\ / > //////// \\\\\\\\//////// \\\\\\\\ > //////\\ \\\\\///// //\\\\\\ > \/////\\\" \\\/// "///\\\\\/ > \////\\\\" \/ "////\\\\/ > \///\\\\\" "/////\\// > \//\\\\\\\" " " "///////\// > \/\\\\\\\\\$$$$/////////// > \\\\\\\\\\\$$/////////// > \~~~~~~~~~~~~~~~~~~~/ > /ewe/ [...] >lub jak wolisz: Kto? Ja? OK! >EEEEE EE EE EEEEE >EEEEE EE EE EEEEE >EE EE EE EE >EEEEE EE EE EEEEE >EEEEE EE . EE EEEEE >EE EE.E.EE EE >EEEEE EEE^EEE EEEEE EEEEEE >EEEEE EE' `EE EEEEE EEEEEE A nie myslalas o wygladzaniu? Chyba, ze to mialo nie byc wygladzone... "Wytentegowalem" tylko "W", bo "E" chyba mialo byc "ostre", tak mysle:) >EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE >E E EEE E EEEEEEEE >E E EEE E EEEEEEEE >E EEEE EEE E EEEEEEEEEEE >E E EEE E EEEEEEEE >E E EEE E EEEEEEEE >E EEEE P T E EEEEEEEEEEE >E E s E E E >E E dEb E E E >EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE /ewe/ Znow sie w "W" wtracilem... >nie moglam sie zdecydowac na jedna ;) Osobiscie sklanialbym sie (gdybym mial nicka ewe) w strone tych dwoch, ktore pozostawilem (choc wtedy ktos inny by je pozostawil, bo ja mialbym ewe na imie...). >"Pytacie mnie, jakie jest najwieksze >szczescie na tej ziemi? >Slyszec piosenke malej dziewczynki, >ktora sie oddala po zapytaniu was o droge." > /Li Taj-po/ Fajne. Madre (znowu). Sama dobiersz sobie, czy jakis program? Deja vu... czyzbym o to juz pytal? Zglupialem juz... bug -- Blazej Kozlowski -=O=- bug bugi@akw.pl bug@student.pl blazejk@akw.pl GG: 1093730