X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8f513c50dcfbc67a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-10-06 12:12:19 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: no4@wp.pl (Darek) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: 4 Darek Date: Sat, 06 Oct 2001 18:12:10 GMT Organization: Darek Lines: 125 Message-ID: <3bbf4946.198224@news.tpi.pl> References: NNTP-Posting-Host: qb192.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1002395536 1541 217.99.80.192 (6 Oct 2001 19:12:16 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 6 Oct 2001 19:12:16 GMT X-Newsreader: Forte Agent 1.5/16.451 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:4381 >Hello! > >Darek prosil aby mu JLo wystukac. Podeslal nawet jpga. Niestety nie >bardzo mi wyszlo:( Ale i tak podsylam to, co wymeczylem z tego obrazka. >Przykro mi Darku, moze nastepnym razem. Zbyt dlugo nie rysowalem i >wyszedlem z wprawy. Mam nadzieje, ze w okolicach swiat bede miec troche >czasu zeby pocwiczyc, a wtedy kto wie co powstanie;P > >[suggested font -- Lucida Console] > >ver. no.1 -- light hair > _.--._ > .-*"' `. , > .-' `-.-': > _.' __ .' > .*' .' `"*+-._.-. \ > / / /". :`: `. > . : : / `y `. > : ; ' \ \ > ; : .'. ; . > \ ; / ` , :\ : > : `: ' `" ,d$P \ .' > ; `-. $P*. . \ `. > `-. ` / \ \ `. > : `"*-*"' , .`._ \ > ; \ `. \ `*-. , > / / .'; : `-. "*;+-. > _.-' .' .' ' .' .-*'/ / `. > `"*': : `"**--.` _.-*' . . \ > .' ; ` : : . > ; ; _.+'\ | ; : > :`-' __.+' \ \ | | > `-'\ .' . . . *-. .- | | . > ; : : : : ; ; ; > ` \ ; ; : : > `. `. ; : ; / . > `-.___.: : \ .' \/ ; > ; . ; `-.____L___.+' , : > \/ : ; > : /\ [bug] ;; : > ; . . : > ; :`. .: ; > : `.`*- -**- .__..' ; ; | > ; _: ; `-. \ / '.-' : > : ' `. :`. , . . : / ; > \ \ ;\ \ : : /; / , > \ . , ' : / / > `. \-. \ , ;.' .' > \ \ : ` : / .' .-' > `. ` \ ` \ .' .-'"` .' > `. `-`._L. \ `.L_.' ' > /\ __"*+.\ *'\_.'.'. / > .`.\ `.`*"'.`. :.J_J.'( > \ `"*" ;-*' . > : `. .__.' > ; \ `.__.' .-; > `. `"*--.____.-*' : > : `. > ; `-. \ .-'; > : `. `. .-' : > >ver. no.2 -- dark hair > > > > > _.ss._ > .+d$$$$$$$$b. , > .+d$$$$$$$$$$$^$b+.+d$ > _.d$$$$$$$$$$$$$$$Tb$$$P' > .d$$$dP' `"**^T$P*^$$$T$Pb > d$$$$dP /". :`:$$$$$$b. > .$$$$d$ : / `y$$$$$$$$b. > :$$$dP$ ' T$$$$$$$$$b > $$$$T$$ .'. ;$$$$$$$$$; > $$$$8$$b ; / ` , :T$$$$$$$$; > :$$$$$$$$b: ' `" ,d$P T$$$$$$P' > $$$$$$$$$$$b+. $P*. . T$$$$$b. > $$$8$$$$$$$$TPb+. ` / \ T$$$$$$b. > :$$$8$$$$$$$dP$$$$bs--*"' , .`T$$$$$$b > $$$dP$$$$$$d8$$$$$$$b `. \ `*^$$$; > g$dP$$$$$$^dP$$$$$$$P'; : `-. "*;+-. > _.+g$dP$$$$$$$$$$$$$$$P' ' .' .-*'/ / `. > `"*"$$$8$$$$$$$$$$$$$ `"**--.` _.-*' . . \ > d$$$8$$$$$$$$$$$$; ` : : . > ; .$$$dP$$$$$$$$$$P'\ | ; : > :b+d$$dP$$$$$$$P*' \ \ | | > "*"TP$$$$$dP$$b. . . *-. .- | | . > $$$$$dP$$$$$ : : ; ; ; > `$$$$Tb$$$$P ; : : > `T$$$Tb$$$ ; : ; / . > `^$$$$$$ : \ .' \/ ; > ; . ; `-.____L___.+' , : > \/ : ; > : /\ [bug] ;; : > ; . . : > ; :`. .: ; > : `.`*- -**- .__..' ; ; | > ; _: ; `-. \ / '.-' : > : ' `. :`. , . . : / ; > \ \ ;\ \ : : /; / , > \ . , ' : / / > `. \-. \ , ;.' .' > \ \ : ` : / .' .-' > `. ` \ ` \ .' .-'"` .' > `. `-`._L. \ `.L_.' ' > /\ __"*+.\ *'\_.'.'. / > .`.\ `.`*"'.`. :.J_J.'( > \ `"*" ;-*' . > : `. .__.' > ; \ `.__.' .-; > `. `"*--.____.-*' : > : `. > ; `-. \ .-'; > : `. `. .-' : > >Jak widac najgorzej mi wyszla twarz. Tak jak wspominalem w jakims >poscie. Wyszlo mi cos, ale JLo to to nie jest;) > >bug Puki mahu!!! Danke, USTA, USTA, USTA i b�dzie kul. pozdrawiam Darek:)