X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,271cb49d8a7878c6 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-10-21 14:03:16 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!195.238.2.15!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Gwel Date: Sun, 21 Oct 2001 23:03:29 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 117 Message-ID: References: Reply-To: goldmoon@obywatel.pl NNTP-Posting-Host: pb104.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1003698194 2326 213.76.49.104 (21 Oct 2001 21:03:14 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 21 Oct 2001 21:03:14 GMT Keywords: ASCII Art's X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:4777 Dnia Fri, 19 Oct 2001 23:19:14 +0200, bug wystukal(a): >Hello! Ave :) >Machnalem ja w pospiechu. Tak wiec wyglada troszke koslawo, ale na >prawde mi sie spieszylo... > ._ ___ > .*' .* _.-*".* > ( ( .-' .' ( __ > . `-._.-* / `-*' `*-. >-._.* _.-' .-. `-. > .-' _.' `-._ `-. >\ .' `*-.__`-._ > _.._ / -. """; > .'-._ `. : : `. : `+. > / `. \: \ `-. \ `-. \ >: \ ; \ ; `. `. \ `.__\ ; > ;; ; `-.\ \ _.-:*"' `:`._: > .-*: ' : \ ;;-*'"*. .-, > ' : ; ; /:.-' ` ; > ; / : _.--s+. .s: >: / : : ; \ dPT$b. \d$PTb > \ .' ; ; ; `.:$bd$$$b `Tbd$ > `._.' / / : `*^^^^*' , `T$ > .-' : .' \ `-._ > / .+' \ \ >: / \`._ ; > : `. ; / > ; \ : ; ,s*' .' > ' / :; `. ' ( > / .' : .-*-*. > .-' .-' ; .-' ; > .' / / / ._.-' _.---( > / : .-' .' ' *--*" : >: / /`. `-.__.--._.' > : `. ; > ' ; `-. : > /; : `---..._______...--*' > .-'/` \ / > .' / \ `._ : [bug] > / .' `. .-*' ; > : : \ \ > ; ; ; ; : Pozwoli�em sobie na drobn� kosmetyke: ,._ _ .' .' _.-'".' ( ( .-' .' ( __ . `-._.-' / `--' ``-. -._.' _.-' .-. `-. .-' _.' `-._ `-. \ .' ``-.__`-._ _.._ / -. """; .'-._ `. : : `. : `-. / `. \: \ `-. \ `-. \ \ ; \ ; `. `. \ `.__\ ; ;; ; `-.\ \ _.-:`"' `:`._: .-': ' : \ ;;-''"`. .-, ' : ; ; /:.-' ` ; ; / : _.oooo. .db / : : ; 788"8888b. d8"8b \ .' ; ; ; `7888888b `T888 `._.' / / : `""""""' `TP .-' : .' \ `-._ / .'' \ \ / \`._ ; : `. ; / ; \ : ; ,""`.' ' / :; `.` ( / .' : ,---. .-' .-' ; ,-' ; .' / / / _,-' _.---( / : .-' .' `.`--' : / /`. `-.__.-._.' : `. ; ' ; `-. : /; : `---..._______...--` .-'/` \ / .' / \ `._ : [bug] / .' `. .-' ; : : \ \ ; ; ; ; : * precz ... + precz ... s ??? co tu robi s ??? precz ... oczy ... nie moge znale�� idealnego rozwi�zania ... zostawmy t� wersje ... nos i usta ... drobne operacje plastyczne ;) Co do ust. Ona mia�a wydatne usta ... Ale a� tak? podbr�dek .. kolejna deliktna operacja plastyczna. Troszke go zaokr�gli�em. I jeszcze kilka drobnych zmianek ;) Stwierdzi�em, �e nie potrafie 'rysowa�' za pomoc� cienkich lini. Nie potrafie ... nie lubie ... Pokocha�em grube linie i mo�liwo�ci jakie oferuj�. Wi��e si� to niestety z tym, �e z pod mojej r�ki b�d� wychodzi� raczej tylko du�e rysunki. Usi�owa�em narysowa� G'wel za pomoc� cienkich lini. Po trzech godzinach m�czenia si� rysunek wyl�dowa� w koszu. Usi�owa�em to samo narysowa� za pomo�a lini grubych. Hmm ... wyszed� mi pi�knie. Bardzo pi�knie. W sumie rysowa�em go kilkana�cie godzin. I przykro mi. Na grupe go nie puszcze. Rysunke jest za du�y. Za szeroki. Chyba ma oko�o 140 - 150 znak�w. By� mo�e zobaczycie go na mojej stronce. Je�li go tam wstawie ;) A narazie b�d� samolubny i ciesze si� tym rysunkiem na tapecie :) >bug To co? Zabieramy si� teraz za Wied�mina oraz Asterixa i Obeliksa??? ;)) Nieee ... Mam zamiar jeszcze 'pom�czy�' Szninkla :) Pozdrawiam Goldmoon -- ,-, Email: goldmoon@obywatel.pl # # |"Stalin te� /.( Phone: /+48/ 0609101372 #=ooO=========Ooo=# | m�wi� o Europie \ ( UIN: 35513419 # \\ (o o) // # | bez granic ..." `-` www.brak.strony.prv.pl ---------(_)---------'