X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,90b5a8e513ddad75,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-10-28 03:11:03 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!newsfeed.direct.ca!look.ca!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "mAteWoosH" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: wiadomosc do arcynudzacego sie mistrza bug'a Date: Sat, 27 Oct 2001 22:23:49 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 32 Message-ID: <9rgp46$hm8$3@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pk66.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1004267462 18120 217.99.112.66 (28 Oct 2001 11:11:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 28 Oct 2001 11:11:02 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.1 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:4969 Nie wiem czy pamietasz dyskusje na tej grupie o temacie "konfiguracja OE". Juz odkrylem czemu twoje arty wychodzily tak krzywo. Wina (raczej) lezy po twojej stronie. Masz po prostu ustawione kodowanie za zachodnioeuropejskie, a powinno byc srodkowoeuropejskie (ISO). Na szczescie bez problemu mozna ustawic by wszystkie wiadomosci przychodzace do mnie byly przekodowywane na ogolnie zatwierdzone kodowanie. Moze ten problem pojawil sie tylko u mnie, ale informuje do jakiego wniosku doszedlem. Powodzenia w tworzeniu obrazkow ASCII. P.S. Czytam sobie raz poraz ta tworcza grupe i co chwile widze "nudzi mi sie". Slowa te z reguly wypowiada bug. Tak wiec moglbys mi pomoc. Chcialbym prosic o obrazek songa (dragon ball), fajny artystyczny moj nick (jakies przedluzone ogonki, ozdobne koncowki liter) - nie musi byc do sygnaturki (ale moze, wole jakis wiekszy - taki cool, a najlepiej dwa - jak bedziesz mial czas [oczywiscie]). Uff troche tego sie uzbieralo, ale jak raz na dwa miesiace napisze cos to mam nadzieje nikt mnie za jeden wiekszy nie skrzyczy. Nie traktuj tego jak rozkaz, ale jako proba zajecia tego czasu. A jak ci sie jeszcze bedzie nudzic mozesz zarysowac jakis sportowy samochod albo klasyczna warszawe. Troche to powtarzajace, ale licze na cos dopracowanego i calkiem sporego. Dzieki, jesli doszedles do tego momentu mego przedlugiego postu. Pozdrowienia i oczywiscie powodzenia -- ------- mAteWoosH ------------------------------ ------------- mailto:wytnij-to.mat258@interia.pl *---- -------------------- gg: 228859 -------------------------- * Piszac do mnie usun z adresu wiadoma czesc. Wszystkim polecam tak zrobic - unikniecie SPAMU!