X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2d09e9d5333c0db1 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-11-17 04:20:33 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!isdnet!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?ISO-8859-2?Q?Re:_OT._Wypalilem_sie..._[d=B3ugie]_Czyli_uwieczni=B3em_na_p=B3ycie._:)?= Date: Sat, 17 Nov 2001 09:15:36 GMT Organization: 24/7 love Lines: 104 Message-ID: <9t5dc9.1tg.1@Lucida.Console.Fans.International.Organization> References: <9sk0jk.1bc.1@Lucida.Console.Fans.International.Organization> <9t3cbg$232$2@news.tpi.pl> <9t3q50.1mc.1@Lucida.Console.Fans.International.Organization> <9t4gku$oil$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pf19.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1005999615 18595 217.98.224.19 (17 Nov 2001 12:20:15 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 17 Nov 2001 12:20:15 GMT X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.0 User-Agent: Noworyta News Reader/2.0 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:5421 On Sat, 17 Nov 2001 03:05:10 +0100, Leszek Ciszewski wrote in news:<9t4gku$oil$1@news.tpi.pl> that: Hello! >> Podziwiam wiedze... >Dzi�ki. >Zawsze olewa�em pochwa�y. :) Tak jak teraz, cieplym moczem? ;) >> >Je�li si� myl� -- prosz� mnie poprawi�. :) > >Sam si� poprawi�. :) >Ten system nazywa(�) si� ATRAC, nie Atrct. :) >(ATRAC 1, ATRAC 2, ATRAC 3, ATRAC 3.5 i by� mo�e nast�pne) Samokorygujacy system komputerowy ver. 1.0. Nasz nowy system "Leszek Ciszewski 1.0" dostepny tylko w sprzedarzy/sprzedazy wysylkowej za jedyne 14,99PLN! Kup teraz! > >> >Bugowe odleg�o�ci s� �le dobrane. :) > >> Hmm... Czy to do mnie? > >Tak. :) >> Jesli tak, to bug sie z "malej" pisze >> literki... :) > >Ale pocz�tek zdania zwykli�my zaczynac wielk�. :) Tak. Ale rownierz nie zmieniamy pisowni nazw wlasnych. bug to nazwa wlasna. Spojrz, ze zaczalem zdanie od "bug" z malej litery... >Na ko�cu (jak chyba widzisz) jest kropka; :) A u mnie az trzy... >to w�a�nie znak ko�ca zdania. :) To tez... >> >(w przeciwie�stwie do Jego dowcipu) > >> Jesli do mnie dzieki. > >Do Ciebie. Rozplywam sie w pochlebstwach... chyba napisze autobiografie. Juz to widze... oczami wyobrazni. Zreszta jak wiele innych rzeczy tez (tj. wiele rzeczy widze tymi wlasnie oczetami). Dalbym jej tytul "Wladca Piers... cionkow" i opiewalaby na trzy tomy. Pierwszy nazwalbym "Wypad", opisywalby moja dluga i pelna ciezkich przeszkod podroz po krainach usenetu. Tom drugi "Dwa bloki" mowilby o tym jak ciezko mieszkac w blokowisku i nie poddac sie zakusom zlego (kimkolwiek by ten zly nie byl). Trzeci to oczywiscie bylby "Powrot bug'a". Pieknym, literackim jezykiem przedstawialby moj tryumf nad silami w/w zlego... Ale zakonczenia nie podam, bo potem nikt tego nie kupi :) >> Jesli nie, to tez dziekie -- a co, bede >> egoista :) > >Tw�j humor mi si� podoba, ale jak mi si� >co� podoba, to nie znaczy, �e jest dobre. :) Masz racje oczywiscie. Mi tez sie moj humor podoba. Tez nie uwazam zeby to bylo dobre. Ale podoba mi sie rownierz mielonka w nowiutkiej, nietknietej jeszcze puszece... Obascii: | | |--| | | _.+ +._ /\,) /\ : `-._.' ; | "*--| | \ | | `. ; : /| |\ -' | | `. | : | ; | | / | : .' : ; ; | : : \ / _ _`-._ `-.-" `-.___\""" Best regards/Pozdrowienia, bug -- Blazej Kozlowski -=- bug -=- bugi@akw.pl blazejk@akw.pl -- blazej@mailandnews.com _([]:] +48608093718 -- GaduGadu: 1093730 In net at weekends -- w sieci w weekendy