X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8294e7e608d61263 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-11-03 07:00:14 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!newsfeed.direct.ca!look.ca!newsfeed.icl.net!diablo.netcom.net.uk!netcom.net.uk!news1.ebone.net!news.ebone.net!news.ipartners.pl!news.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "mAteWoosH" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Zagadka Date: Sat, 3 Nov 2001 15:40:37 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 53 Message-ID: <9s10pi$a0c$1@news.tpi.pl> References: <9run9v$14b$2@news.tpi.pl> <9rv7bi.3vvbmkt.1@Wiktor.M.lodz.pl> NNTP-Posting-Host: pk199.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1004799602 10252 217.99.112.199 (3 Nov 2001 15:00:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 3 Nov 2001 15:00:02 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.1 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:5141 "WiktorM" wrote in message news:9rv7bi.3vvbmkt.1@Wiktor.M.lodz.pl... > Hej! > > Obywatel mAteWoosH w artykule <9run9v$14b$2@news.tpi.pl> napisa�: > > >Chcialem tylko powiedziec, ze kodowanie ciagle masz zle:( Masz zachodznio > >europejskie zamiast srodkowoeuropejskie;) > > Chcia�em tylko powiedzie�, �e kolega si� myli. Bug nie u�y� polskich znak�w > wi�c kodowanie by�o adekwatne do tre�ci - po prostu nie by�o co kodowa�. > Dlatego linie nag��wka Bylo - wysylam ci screena z mego Outlooka. Moze tylko mi psuje ascii arty? > Mime-Version: 1.0 > Content-Type: text/plain; charset=us-ascii > Content-Transfer-Encoding: 7bit > > s� jak najbardziej poprawne. > > Natomiast widzisz - dwa razy �e� narzeka�, �e bug �le koduje, a Tw�j > czytnik nadal to kaszani. Poka� mi prosz� palcem, gdzie w nag��wku masz > deklaracj� u�ytego kodowania, W naglowku ci nie pokaze, ale gdy w ustawieniach Oe nie mam zaznaczone, by wszystkie wiadomosci przychodzace mialy zmienione kodowanie, na tym niebieskim pasku jest pokazane kodowanie western-europe(wyslalem na mejla). > chocia�by tego zachodnioeuropejskiego - bo nie u�ywasz pliterek (ciekawe dlaczego...?) Odpowied� jest oczywista - pisanie z polskimi literami jest dla mnie zabaw�, bez pliterek jest szybciej! �꼿�� > Pozdrawiam i proponuj� sko�czy� temat. Przyjmij do wiadomo�ci, �e OE nie > jest tak wspania�y jak Ci Bill powiedzia� i jak co� Ci si� �le w nim > wy�wietla, to wina _najcz�ciej_ le�y po twojej stronie. Natomiast jak > innym si� krzaczy tw�j post, to wina _na_pewno_ le�y po twojej stronie. > WiktorM bez komentarza! Ale mimo tego pozdrowienia i na Twoje zyczenie koncze temat - jak juz mi dobrze wyswietla nie bede sie dalej staral.