X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,35ad87d34a203abd X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-05-22 11:54:06 PST Path: archiver1.google.com!newsfeed.google.com!sn-xit-02!supernews.com!nntp-relay.ihug.net!ihug.co.nz!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!papik From: papik@volt.iem.pw.edu.pl (Papik) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: tworczosc zza grobu;) Date: 22 May 2001 18:53:42 GMT Organization: Politechnika Warszawska, IETiME Lines: 52 Message-ID: References: <9edssl$bh5$1@zeus.polsl.gliwice.pl> Reply-To: papik@irc-warszawa.net NNTP-Posting-Host: volt.iem.pw.edu.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Stan_Cywilny: Wolny X-Znak_zodiaku: Ryby X-Misc: Facet inny niz wszyscy X-Misc2: Romantyk-samoudreczeniowiec X-sex: Instruktor User-Agent: slrn/0.9.6.2 (FreeBSD) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2135 Dnia 22 May 2001 16:25:25 +0200, Przemek Borys napisa�/napisa�a: > ; > `, > ' :. > __ `;. > /' /\ , \ > / |ee| `; > ( |_,| , `, > ) , \ ' `: > | """"----,__,_.____,_ > ; _ |--,_; ' > , ,' `"---' ,: > | , : /, ,' > | ,/' ,; > | ' :| , /' > , | ,; > , | , :' > | ` ,' > ,' ` ; >__==' ___, pb __/_ Ile piw wypil ? (oczy.. jakies takie dziwne.. na pewno trafi ? :))) > ,ss, ,,sd$$$$$$bs, > ,d$$$$$$s$$$$$$$$$$$$$$$, > d$$$$$$$$$S$$$$$$$$$$$$$$$$, > $$$$P' `Y$$'Y$b Y$$$$$$ > $$$$' `$$, `$s`Y$$$$$ > $$$' ======, $$===$=`$$$$$; > ;$$$ \ O > <$' O`$ `$$$$$ > $$$$ `""" , `$"""`, $$$$$, > $$$$ | ` :$$$$ > $$$$$ \ :$$$$ > $S$$$ _,- --' _ '$$$$$$, > $$$$$| '$$$PB$$$ > $$`$$$`\ -===- /$$`$$$$$$b > `$b`$$$ `, - .'$$$ `$$$`$$b > `$b `$$b `--,____,--'$$$$ `$$ `$$ > >�adna bu�ka ;) Hmmm kobieta ? -- "Jestem sam. Nie mam dziewczyny. Jest zajebiscie!" - mam server mp3. * Pawel -PAPIK- Pomorski E-MAIL : papik@irc-warszawa.net WWW: * http://www.ee.pw.edu.pl/~pomorskp * UIN: 48215626, GG: 70701