X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b38ec872c66e79b3 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-05-04 09:18:03 PST Reply-To: "Wojciech Go��bowski" From: "Wojciech Go��bowski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art References: <1962279585@p41.f47.n484.z2.FidoNet.ftn> <3af287b2@news.vogel.pl> Subject: Re: fist... Date: Fri, 4 May 2001 18:16:42 +0100 Lines: 70 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 NNTP-Posting-Host: www.swieto.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: www.swieto.pl Message-ID: <3af2d53b$1@news.vogel.pl> X-Trace: news.vogel.pl 988992827 www.swieto.pl (4 May 2001 18:13:47 +0200) X-Complaints-To: Usenet@news.vogel.pl Path: newsfeed.google.com!sn-xit-03!supernews.com!logbridge.uoregon.edu!netnews.com!isdnet!news.internetia.pl!news.astercity.net!news.task.gda.pl!news.memax.krakow.pl!news.cyf-kr.edu.pl!newsfeed.formus.pl!news.k.pl!news.vogel.pl!nnrp Xref: newsfeed.google.com pl.rec.ascii-art:2083 U�ytkownik "Shot" napisa� w wiadomo�ci news:pee5ftomei7uh7gk90vhe67m8qpuu0kgo5@4ax.com... > Wojciech Go��bowski pisze: > > > Przemek Borys napisa� > > > _ ,-, _ > > > ,--, /: :\/': :`\/: :\ > > > |`; ' `,' `.; `: | > > > | | | ' | |. > > > | : | | pb | || > > > | :. | : | : | : | \ > > > \__/: :.. : :.. | :.. | ) > > > `---',\___/,\___/ /' > > > `==._ .. . /' > > > `-::-' > > > > A co Ci si� sta�o z kciukiem? > > Ciekawa obserwacja: m�czy�ny zazwyczaj trzymaj� zaci�ni�t� pi�� > w�a�nie tak, jak na rysunku Przemka (kciuk "pod" palcami), kobiety - > albo "na zewn�trz", czyli (wybacz, Przemku, za profanacj�) tak: > > _ ,-, _ > ,--, /: :\/': :`\/: :\ > |`; ' `,' `.; ____| > | | | ' |/.~~ \ > | : | | pb |{ | : > | :. | : | : |\`~~__. > \__/: :.. : :.. | :.. | > `---',\___/,\___/ > > albo chowaj� kcika do �rodka: > > _ ,-, _ > ,--, /: :\/': :`\/: :\ > |`; ' `,' `.; `: | > | | | ' | |. > | : | | pb | || > | :. | : | : | : |. > \__/: :.. : :.. | :.. | > `---' \___/ \___/ > > Podobno wynika to z roli w stadzie naczelnych - samce, p�e� broni�ca > stada, musieli nauczy� si� tak zaciska� pi�� do walki, �eby nie > po�ama� sobie kciuka (obie "kobiece" metody do tego prowadz�). To ja ju� nie wiem, co ja jestem, bo zaciskam jako� tak: _,"""---""`. ___,' \ ,--' | | .' | | |. | | : | : | : |: | :. | :.. : :.. | :.. |' | : :\___/ `---'/ \__/ `---' /___ / :___,____,' Wojtek -- , Wojciech "Voqo" Go��bowski . / ,'. ,'| ,'. http://www.golabowski.art.pl \/ `.' `.| `.' "Lubi� prac�. Praca mnie fascynuje. Potrafi� godzinami ---------- | --- siedzie� i przygl�da� si� jej." Jerome K. Jerome ---> http://www.esensja.pl <---