X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,5a96da35ca1f6001 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-01-18 01:38:08 PST Path: supernews.google.com!sn-xit-03!supernews.com!newsfeed.wirehub.nl!feed2.onemain.com!feed1.onemain.com!newsfeed.icl.net!newsfeeds.belnet.be!news.belnet.be!news.task.gda.pl!news.tpi.pl!news.nask.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!ict.pwr.wroc.pl!not-for-mail From: CHANI Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Stereogramy Date: 18 Jan 2001 09:29:48 GMT Organization: WWW.CHANI.ORG Lines: 30 Sender: CHANI Message-ID: <946d2c$j2o$4@okapi.ict.pwr.wroc.pl> References: <9445bu$i0d$3@okapi.ict.pwr.wroc.pl> <3a65b1f8@news.vogel.pl> <944ls5$h63$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> <9457m2$7ji$2@okapi.ict.pwr.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: pa217.wroclaw.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit Xref: supernews.google.com pl.rec.ascii-art:1473 Marcin 'Qrczak' Kowalczyk zapoda�(a): >> Marcin 'Qrczak' Kowalczyk zapoda�(a): >> >> W�a�nie. Fajnie to wida� - ale lepiej bia�e na czarnym :) >> > Ja widz� ��te na czarnym :-) >> Czy�by... bursztynowy monitor ? :)) > Cytaty s� niebieskozielone, nag��wki bia�o-zielone, sygnaturki szare, > paski niebieskie, wykrzykniki czerwone, tematy zielone. U mnie podobnie - tylko teksty s� bia�e (ale nie �wiec�co-bia�e). > Takie �ar�wiaste kolory mam dlatego, �e kiedy� mia�em ciemny monitor, > na kt�rym ledwo by�o wida�. Teraz mam normalny, ale kolor�w nie > chcia�o mi si� zmienia�. Moja kole�anka mia�a monitor mono i strasznie si� m�czy�a, bo od pewnego stopnia szaro�ci nic nie by�o wida�. Gdy zmienia�a monitor, poruszy�a lekko kablem... i obraz si� znacz�co poprawi�. A m�czy�a si� ponad rok, nie mog�c nic na nim dojrze� :) ______________ | __________ | | | | | | | | | | |__________| | |______________| |--------| /----------\ -- +-------------------------+----------------------+ ^(>o<)^ | /^ ) ( /^\ (\ ( ( | Under construction: | ( * * ) | \_ )~( )~( ) \) ) | http://www.chani.org | ((*)) +-------------------------+----------------------+ .()( )().