X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,767b40d4ddbcb670 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-02-26 10:02:06 PST Path: supernews.google.com!sn-xit-03!supernews.com!logbridge.uoregon.edu!newsxfer.eecs.umich.edu!enews.sgi.com!news.nask.pl!news.tpi.pl!nnrpd From: yacoob@chruptak.plukwa.net (Jakub Turski) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: fight Date: 25 Feb 2001 21:11:13 GMT Organization: Ritsuko's magi usenet site Lines: 79 Message-ID: References: <2557674053@p41.f47.n484.z2.FidoNet.ftn> NNTP-Posting-Host: pa223.lodz.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 983210265 24669 212.160.28.223 (26 Feb 2001 17:57:45 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: 26 Feb 2001 17:57:45 GMT X-Orig-Path: news.nerv.pl!yacoob X-post-counter: 131 User-Agent: slrn/0.9.6.4 (pl-1.0) (Linux) Xref: supernews.google.com pl.rec.ascii-art:1702 * Pi�knego dnia Sat, 03 Feb 01 21:03:38 +0100, * Przemek Borys stworzy�(a) co� takiego: >>> EHLO Jakub! >> 666 EHLO command understond, pleased to meet you Przemek :) >220 Dark forces detected, connection aborted... ;) 333 Beast Lite engaged, upload completed. Have a nice day =P >> Nawet na kartce. Po prostu m�czarnia jest to dla mnie straszna. >A to �a�uj. Ale mo�na si� tego nauczy�[1]. Naj�atwiej chyba zaczyna� nauk� Tzn co� tam sobie skrobi� na wyk�adach... ale raczej nic normalnego (czyt.: daj�cego si� rozr�ni�). A niestety problem przychodzi wielki kiedy musz� przeku� _co� konkretnego_ w ascii-arta. O prosz� - poni�ej pr�bowa�em wyasciiartowa� (asciiartowy odpowiednik renderingu :>) taki mieczyk japo�ski (zapomnia�em nazwy... ) -- gdy jest schowany wygl�da jak zwyk�y drewniany kij. Dopiero gdy go rozsuniesz, okazuje si� �e w �rodku jest ostrze. .---------------------.________________.------------------------------. | \ \ | ;________________________\""""""""""""""""\___________________________; Ja wiem co to jest, inni te� raczej wiedz�, bo przeczytali opis. Ale bez niego ci�ko by�oby to odgadn��. Przyda�oby si� go utr�jwymia� rowi�, ale nei za bardzo wiem jak... Jak ju� si� rozrysowa�em - do kompletu naginata. ____________________________________________________________ 'HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH[-----------. `WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW[_______. `. ~~`. ; `;' Oj, nie ba�dzo, nie ba�dzo... to wykrzywione ostrze... >> Jedyne co jestem w stanie wymodzi� to czasami asciiart do �ycze� >> �wi�tecznych. Kto do mnie napisa�, ten wie :) >Wie ;) Teraz znowu zapomnia�em o walentynkach... sigh... >> Ja elektrotechnik� przepchn��em ostatkiem si�. Do �mierci b�d� >> mnie wielkie, ob�lizg�e, machaj�ce mackami tranzystory gania�y po >> nocach... :> >Prosz�, tranzystory na elektrotechnice? :) Wydawa�o mi si�, �e to ju� >elektronika ;) A bo to by�o takie kombo. Uff. Ale ju� za mn�. Teraz mam z tego labor� ki, i w�a�nie dowiedzia�em si� jak zchakowa� r�nicowo-pr�dowy wy��cznik antypora�eniowy. Sprytne :> >> Ale �liczna. >Dzi�kuj� :) Fajne s� te mieczyki :) Nawet kiedy� z kijem trenowa�em to ci�cie >stosowane zwykle przez ninja--dziub w brzuch, obr�t plecami do przeciwnika i >rozpruwaj�ce poci�gni�cie mieczem w g�r�... Ninja oficjalnie nie istniej�... :> A z ci�� jest wiele smakowitych. A ju� iaido to szczyt smakowito�ci. >> Hm. Chyba z�o�� do Ciebie zam�wienie na ca�y arsena� broni. >Hmmm, byle nie jakie� trudne ;) A rzu� okiem na to co powy�ej namalowa�em. Ten pierwszy masz opisany, a drugi (naginata) to bro� drzewcowa, d�uga, z zakrzywionym kr�tkim ostrzem na ko�cu. Ustrojstwo mog�o mie� i 2 metry, a obs�ugiwa�y to np. kobiety... Pozdr�vka, Q. -- __ __.---------------------------------------------------------------.__ (oo) | Q: How many Borg does it take to screw in a lightbulb? A: | / \/ \ | Illumination is irrelevant. | `V__V' `--.__penguin_#128720_______________________http://www.yacoob.z.pl_.--'