X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fef7ca6a1416fd3b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-12-07 09:35:06 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!newsfeed.direct.ca!look.ca!netnews.com!xfer02.netnews.com!newsfeed1.cidera.com!Cidera!portc03.blue.aol.com!skynet.be!skynet.be!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!kosciak From: KosciaK Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Przechodniu, zajrzyj do tego watku i dodaj cos od siebie :) Date: 7 Dec 2001 17:35:11 GMT Organization: Stowarzyszenie Anonimowych Slrn'owcow Lines: 55 Sender: kosciak1@poczta.onet.pl@mid135.cb.open.net.pl Message-ID: References: <9thr8h.3vu6a07.1@Wiktor.M.lodz.pl> Reply-To: kosciak@poland.com NNTP-Posting-Host: mid135.cb.open.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1007746511 17843 213.149.2.135 (7 Dec 2001 17:35:11 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 7 Dec 2001 17:35:11 GMT X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.0 X-Header1: Wstawianie takich bezsensownych X-Naglowkow powinno byc karane ! X-Post-Count: 128 X-Files: Trust no one! X-Uwaga: Sygnatura, pierwsza linia postu, organizacja i jeden X-Header sa wybierane losowo! User-Agent: slrn/0.9.7.0 (pl-1.1.1w) (Win32) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:5947 A co mi tam pode�le Miko�aja (tak, to ma by� Miko�aj je�li kto� si� nie domy�li�) _ ' ` ,`-' __ ( ,-" "---, _ ,' `--"| ,' ,-" ' )--' / | / //",-",-._,'."-- . _ `/ .--="_.' / `. ; /`""" `-' ` \( , ` ``-\ ' ," ( ,' ,' `.._ __,-"\-, ' `-.-._,._,'__... `,-. ,' . __ \ ,-. \-: \ , __ _/-" \,--""\ \_\ \_\_/ , ,-" / ' _.--\_..." \ , { _,-" -" | ` ` `-" __..`-. \ \ ,-" __..-"" . `-._ "" __,--" __...' \ _,--" __..--"" / : _..-"" __.,-'" _.-' ,-"" _.,-"" ,' ; _.-"" ,' | _.-" ," `'..._ / ` _ / `.___...-; `"-./ | ' | ' | ' | I__ ,= .-._| |_|`.__.' KaK `--" wysy�am zaraz po zrobieniu wi�c jak zwykle jestem bardzo niezadowolony z kilku rzeczy (jutro jak na to spojrz� to pewnie stwierdz� �e nawet nie jest takie z�e). na przyk�ad twarz... chyba pr�bowa�em odda� za wiele szczeg��w i teraz w�sy, usta, nos i oko zlewaj� si� w jedn� mas� nie do rozpoznania dla kogo� kto niewidzia� cliparta... a worka z prezentami ju� nie chce mi si� robi�. to znaczy zrobi�em jeden ale jako �e by� z innego clipu okaza�o si� �e jest za ma�y... dobra, koniec na�ekania :) a, rysowane by�o w courierze a potem wyg�adzane w trybie tekstowym (w kt�rym u mnie / i \ s� troch� zbyt pochy�e), w lucidzie jak zawsze wszystko robi si� troch� szersze ale akurat Miko�ajowi to bardzo nie przeszkadza... Pozdrawiam -- | / _) | / . < _ \(_-< _| | _` | . < Moja stronka: _|\_\\___/___/\__|_|\__,_|_|\_\ http://strony.poland.com/kosciak