X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,be1666ced53aa748 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2001-12-14 06:31:11 PST Newsgroups: pl.rec.ascii-art Date: Fri, 14 Dec 2001 15:31:04 +0100 From: Mateusz Adamowski Subject: Re: wezyk In-Reply-To: Message-ID: References: MIME-Version: 1.0 Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=US-ASCII NNTP-Posting-Host: boss.staszic.waw.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: boss.staszic.waw.pl X-Trace: news.vogel.pl 1008340269 boss.staszic.waw.pl (14 Dec 2001 15:31:09 +0100) Lines: 36 X-Complaints-To: Usenet@news.vogel.pl Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!supernews.com!news.tele.dk!small.news.tele.dk!195.238.2.15!skynet.be!skynet.be!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.vogel.pl!nnrp Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:6080 On Thu, 13 Dec 2001, sinuHe wrote: > Potrzebuje napisu: waz (z polskimi znakami oczywiscie) lub wezyk . tak > zeby sie miescil w ok. 70/10. Sam bym sobie stworzyl, ale mi nie wychodzi > nic fajnego. Mialem taki pomysl, zeby kazda litera jest w ksztalcie weza, > ale mi nie wyszlo. Moze ktos sprobuje??? Moze troche wymiary nie te, ale moze ci sie spodoba. Glowe trzeba poprawic, ale ja juz nic lepszege nie wymysle (na razie). .---. .---. .--. .-----------. : : : : .' '. : : .s$$$S: : : : .' .. '. '------. : .SY" ": :$s.:":. : : .' : : '...$$???s.' .'s. $" : :$$$s. :.: : : '' :$$$: :$$s. : ' Y$$$ ' : : .... :$$Y.:' .'''' "$$$$ : Y$$$. : : : s: : : '-----. $$$$ : :" Y$$$s: : : : s$$:. .: : : $$$$ '''' Y$$Ss'''' ''''.s$$$.: :' '''''''''''s$$$?: "$$$SSs... ..sS$$$Y" :.:' .ss$$$?::' "Y$$$$$$$$$$$SY" .sS$$$Y?::::' "YS$$$SY" .sS$$$$$$Y::::' .SSs$$$$$$$$Y::::" .S$$$$$$$$$9:::::" S$$$$P(")P::::'" '$$$$dP:::::' '::::::' dem PS. Dajcie znac, jesli cos sie rozjezdza! -- ="^^"==x. .x=="^^"==x. ="^^"==x. Mateusz Adamowski x. "x. x" "x. "x. www.qwe.pl `"x. `"x. .x" `"x. `"x. gg#219716 ""==....= ""==....=="" ""==....= ""== dem gl@z.pl