X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,ef9b0fb14f9f9860 X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: nina@spamy.won.friko.onet.pl (Nina) Subject: Re: prosba Date: 1998/10/05 Message-ID: <36187b9e.1679040@news.sgh.waw.pl>#1/1 X-Deja-AN: 397841088 Content-Transfer-Encoding: 8bit References: Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Organization: KSI ;) Mime-Version: 1.0 Reply-To: nina@spamy.won.friko.onet.pl Newsgroups: pl.rec.ascii-art On Mon, 05 Oct 1998 06:18:20 GMT, "Pawe�" wrote: > bardzo mi sie podobaja ascii-art ale moje zdolmosci w tej dziedzinie > ograniczone sa do pisania. Mam bardzo wielka prosbe czy moglby ktos dla mnie > narysowac 4-linijkowego nietoperza do mojego podpisu . Cudownie pi�kne nietoperze rozmiaru sygnaturkowego s� na stronie Joan G. Stark, a konkretnie na podstronie: http://www.geocities.com/SoHo/7373/small.htm. Warunek u�ycia ich w sygnaturce jest taki sam, jak zawsze - trzeba zostawi� inicja�y tam, gdzie s�: //----- If you choose to use any of my artwork in your sig... please give me credit for my work and keep my initials "jgs" on my creations. If you modify my work, I still request that you keep my initials intact. [Joan G. Stark] //----- -=[ bat- 5 lines ]=- 10/97 \--/ /`-' '-`\ / \ /.'|/\ /\|'.\ jgs \/ (,_ ,_, _,) /|\`-._( )_.-'/|\ / | \`'-/ \-'`/ | \ / |_.'-.\ /.-'._| \ jgs /_.-' " `-._\ (,_ ,_, _,) /|\`-._( )_.-'/|\ / | \`-'/ \'-`/ | \ /__|.-'`-\ /-`'-.|__\ jgs ` " ` -=[ 4 line bat ]=- 9/97 (,_ ,_, _,) /|\`-._( )_.-'/|\ / | \`-'/ \'-`/ | \ jgs /__|.-'`-\_/-`'-.|__\ _ ,_, _ / `'=) (='` \ /.-.-.\ /.-.-.\ jgs ` " ` _ ,_, _ / `'=) (='` \ /.-.-.\ /.-.-.\ jgs ` " ` (_ ,_, _) / `'--) (--'` \ / _,-'\_/'-,_ \ jgs /.-' " '-.\ =, (\_/) ,= /`-'--(")--'-'\ jgs / (___) \ /.-.-./ " " \.-.-.\ Ten ostatni najbardziej mi si� podoba :) Nina -- Antonina Liedtke ____________________________ ______ _ ___ < nina @ friko.onet.pl > ____________________ \`.,'/ _____ / |/ <_>__ ___ _ http://akson.sgh.waw.pl/~aliedt/ ____________ /_ _\ ____ / / / _ Y . `/ "You can logoff, but you can never leave" _____ \/ _____ /_/|_/_/_//_\_,_/