X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d0a1cded2dbbb453 X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: Bart Ogryczak Subject: Re: w�� (d�ugi ;-) Date: 1998/10/14 Message-ID: <36251294.3924817E@students.mimuw.edu.pl>#1/1 X-Deja-AN: 401410232 Content-Transfer-Encoding: 8bit References: <3621131D.F7447DF5@students.mimuw.edu.pl> <6vsnnr$grd$6@kerigma.cyf.gov.pl> <7003bm$95s$1@atlantis.ssw.krakow.pl> Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Organization: Division of Mathematics, Informatics and Mechanics, Warsaw University Mime-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.ascii-art Y Dawid Kuroczko wrote: /%\ > /0%0\> Artur R. Czechowski pisze: \%%%/> /%%/ > : O rany, ale si� u�mia�em ogl�daj�c go :))) /%%/ > : (%%( > : Tak w og�le to on si� znakomicie nadaje jako ozdobnik \%%\ > : na marginesach \%%\ > : np przy pisaniu e-maila mi�osnego ;) )%%)> : /%%/ > : Albo jako ilustracja do Ksi�gi D�ungli w Project Gutenberg :) /%%/ > : (%%( > : Troch� go skr�ci�em, bo nie mam na tyle inwecji tw�rczej, \%%\ > : �eby napisa� tekst o d�ugo�ci adekwatnej do w�a :) \%%\ > )%%)> Dok�adnie. To jest genialne!!! Bart! Jeste� Wielki! /%%/ Bez przesady, tylko 180 cm. /%%/ (%%( > (Czesiu te� :)). Baardzo mi si� ten pomys� podoba. \%%\ > Czy ja powiedzia�em bardzo? Bardzo to o wiele za ma�o. \%%\ > Napisz� jeszcze raz! Genialne!!! 8))))))) \%%)...i fayne si� wkleja przy pomocy 'paste column' /%/ /%/ Bart (%/ -- \\ Ten si� �mieje ostatni, kto my�li najwolniej. \) General.Bart@ThePentagon.com || http://rainbow.mimuw.edu.pl/~bart / @@ @@ @@