X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f61faefbf4c9d2bc X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: nina@spamy.won.friko.onet.pl (Nina) Subject: Re: Sygnaturki (bylo: Piktogram) Date: 1998/10/30 Message-ID: <363e0406.38682747@news.tpnet.pl>#1/1 X-Deja-AN: 406776040 Content-Transfer-Encoding: 8bit References: <3621f530.6729280@news.sgh.waw.pl> <36285343.9114240@news.sgh.waw.pl> <363067fd.14125411@news.tpnet.pl> <362b5d51.1883033@news.tpnet.pl> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 X-Complaints-To: abuse@tpsa.pl X-Trace: news.tpnet.pl 909776707 194.204.131.233 (Fri, 30 Oct 1998 20:45:07 MET DST) Organization: KSI ;) MIME-Version: 1.0 Reply-To: nina@spamy.won.friko.onet.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 30 Oct 1998 20:45:07 MET DST Newsgroups: pl.rec.ascii-art On Tue, 20 Oct 1998 13:29:44 GMT, elemelin@spamy.precz.friko6.onet.pl (Lukasz Rewerenda) wrote in article : > On Mon, 19 Oct 1998 19:33:25 GMT Nina (nina@spamy.won.friko.onet.pl) wrote: > > [Je�li chcesz, mo�emy si� za�o�y� ;> Prowadzisz bardzo interesuj�c� > >dyskusj� na psd - wiesz, o kt�rej my�l� ;) - umie�� na ko�cu nast�pnego > >postingu 15-wierszow� sygnaturk�. Je�li ktokolwiek j� skrytykuje, masz u > >mnie sernik z motylami, a je�li nie, to ja mam u Ciebie sernik bez > >motyli ;> ] > Umowa stoi! Dla pewno�ci jednak scrosspostuj� z pl.news.admin, ok? Hihi, zapomnia�e�, nie odwa�y�e� si�, czy w ostatniej chwili uleg�e� g�osowi rozs�dku? >;-> > A i nad sygnaturk� si� troszk� pom�cz� Wow! Jest naprawd� prze�liczna :))) Tematycznie dopasowana do stawki zak�adu, a poniewa� jednocze�nie nawi�zuje do klubu, kt�remu prezesuje Tw�j dyskutant, mo�e by� uznana za kurtuazyjny gest w jego kierunku. Majstersztyk! No i jest r�wno 3,5-krotnie d�u�sza, ni� przewiduje netykieta :) Wklejam j� tu, aby mogli j� podziwia� koneserzy: //----- -- ,.\ /., .-. \ / .-. `_`O'_' , ` \ / ' , ( Y ) ( `.\/.' ) "' `" ,o. \ / .o, _`.'_ `. () .' ( `. ^ .' ) ( `O' ) .'`-._()_.-'`. .-. \ / .-. `. `@' .' ,- I -. ` () ' ( `.\ /.' ) ,`-., @ ,.-', `-' `-' `._,' `,_.' ` `8' ' .' .@. `. ` . 8 . ' `._.,+' `+,._.' `' Y `' �ukasz Rewerenda ,-b ' .' `. ` http://tomaszek.cjb.net/ * _ _ _ _;`-) ' ' ` ` UIN 20471718 ( )( )( )( \.-' `-' `-' lrew@kki.net.pl `-'`-'`-'`-' [sygnaturka o smaku motylowo-sernikowym] //----- > >> Nie doceniasz ludzkiej bezinteresowno�ci w bezsensownym > >> pouczaniu i wylewaniu bluzg przez okno usenetu. > >> This is soooo cool. > > Kto, _ja_??? JA nie doceniam?! No wiesz! ;) A kto, Twoim zdaniem, > >bezinteresownie poucza r�nych-takich na psd? ;))) > Gdzie�bym �mia� przeczy�! My�l�, �e obecny brak jakichkolwiek > newbies zawdzi�czamy g��wnie Twoim celnym uwagom :> Nie chwal dnia przed zachodem, jak to powiadaj� ;) Nowi newbies nap�ywaj� w tempie, kt�re zaczyna przekracza� moje mo�liwo�ci... > Zreszt� w og�le Ci dzisiejsi newbies jacy� tacy s�abowici -- > ledwie kilka post�w dostanie, niewiele wi�cej przeczyta -- a ju� go nie > ma. A potem si� cz�owiek dowiaduje na innych grupach, �e Ci dekadenci > to ezorteryczni sekciarze na miar� hihotnik�w! :) Taak... Pi�kny jest ten �wiat - a jaki zabawny ;) [...] > [Ustawiam Followup na psd, bo to troch� zesz�o z tematu ascii-art ;)] Hola, hola! Najpierw niech si� rozstrzygnie zak�ad. Je�li powiemy o nim na dekadentyzmie, to wszyscy rzuc� si� sprawdza�, co to za sygnaturka - a przecie� chodzi�o o _naturalne_ reakcje ;) Nina -- Antonina Liedtke ____________________________ ______ _ ___ < nina @ friko.onet.pl > ____________________ \`.,'/ _____ / |/ <_>__ ___ _ http://akson.sgh.waw.pl/~aliedt/ ____________ /_ _\ ____ / / / _ Y . `/ "You can logoff, but you can never leave" _____ \/ _____ /_/|_/_/_//_\_,_/