X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8c90cf82ced77a4 X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: sadloser@reptile.eu.org (Sad Loser) Subject: Re: flame bait... Date: 1998/11/25 Message-ID: #1/1 X-Deja-AN: 415597577 Content-Transfer-Encoding: 8bit References: <365ad0a8.25424512@news.tpnet.pl> X-NSA: kill the president, bomb the White House Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Organization: SF Framling, ZUKiH, OHOMSA, UKU X-Hide-Identity: yes User-Agent: slrn/0.9.5.3 (UNIX) Mime-Version: 1.0 Reply-To: sadloser@reptile.eu.org Newsgroups: pl.rec.ascii-art Tako rzecze Nina : >On 23 Nov 1998 17:04:27 GMT, sadloser@reptile.eu.org (Sad Loser) wrote: >> oczekuj�c ze strachem w oczach na bezlitosne flame'y, �miem zapyta�, >> gdzie mo�na znale�� programik do konwersji gifa na ascii, >> najch�tniej pod linuxa. > Dobra, to masz flame'a... ;> uahaha ! Nina mnie sflame'owa�a ! :) > No nie! Znooowu to samo! A na DejaNews zajrze� nie �aska? Zreszt� pal >diabli DejaNews... JAK MOG�A� NIE BY� NA MOJEJ STRONIE???!!! ;>>> Bo >gdyby� by�a, to by� tam znalaz�a stosowne namiary ;b ale� Nino, _oczywi�cie_, �e by�am na twojej stronie (cudna, btw.). z tym, �e by�am tam dawno. a obecnie uruchamianie x-�w, nast�pnie tej parszywej netszkapy, a potem szukanie na twojej stronie wyda�o si� mojej prze�artej bartanizmem duszy zbyt wielkim wysi�kiem - niepor�wnywalnym z jak�e prostym wys�aniem pytania na niusy... ;) > A zreszta, co mi tam... >ftp://ftp.wwa.com/pub/Scarecrow/Gifscii/ :) d�wi�ki ! > Gdyby nie dzia�a� (czasem tak si� zdarza), to daj zna�, przy�l� Ci >ten programik mailem. d�wi�ki powt�rne. -- saddie