X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,2f9b1ea6a04e71a9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: lechu@NIE.ZNOSZE.SPAMU.ii.uj.edu.pl (Leszek(Lechu) Marmon) Subject: Re: debiut Date: 1998/11/17 Message-ID: <72rsdd$80d$2@info.cyf-kr.edu.pl>#1/1 X-Deja-AN: 412759796 References: <364e51d6.14069060@news.lodz.pdi.net> Organization: L! Software Ltd. Reply-To: lechu@NIE.ZNOSZE.SPAMU.ii.uj.edu.pl Newsgroups: pl.rec.ascii-art wieczor@polbox.com (Marcin Wieczorek) wrote: >lrew@kki.net.pl (Lukasz Rewerenda) napisa�(a): >> >> .-*-. .-*-. �ukasz Rewerenda >> , , , . http://www.tomaszek.cjb.net/ >> ,`-._.-'. ,`-._.-'. >> `-.___.-' `-.___.-' dwa p�miski z fur� budyniu, z rodzynkami >A mnie skojarzy�y si� z dzwonkami w recepcji hotelowej. >PS. Oczywi�cie by�o to drugie skojarzenie :-) No wlasnie. Mi sie tez skojarzylo z czyms kompletnie innym i juz nawet myslalem, ze mi cos bije na mozg bo to juz drugi rysunek dzis ale po Twoim poscie sie uspokoilem :-)) Lechu -- =============================================================== Leszek(Lechu) Marmon E-Mail: lechu@NIE.ZNOSZE.SPAMU.ii.uj.edu.pl _ _ | | ___ ___| |__ _ _ _ __/| | | / _ \/ __| '_ \| | | | \'+.0| | |__| __/ (__| | | | |_| | =(_^_)= |_____\___|\___|_| |_|\__,_| U