X-Google-Language: POLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1045ba,7e94d38b041535f9,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: . x nobody x . Subject: pacyfka Date: 1998/12/13 Message-ID: <750t0p$mko$1@helios.man.lublin.pl>#1/1 X-Deja-AN: 421839036 Content-Transfer-Encoding: 8bit Organization: Nobody Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII Mime-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.ascii-art hejaz, moze ktos z was wykaze sie lepsza znajomoscia klepania w klawisze i pomoze mi dopracowac moje dzielo ( bo w sumie ciagle mi sie cos nie podoba ;] ) i podobno to na pacyfke nie wyglada ( tak sugeruje mi tu jedna hippiska ;] ). Uprzedzam, ze calosc musi sie zmiescic w takich samych wymiarach ... i stad to wlasnie cale zajscie ;] a moze ktos z was ma jakas pacyfka-asci-collecion? ;] ( of course ) nie koniecznie w takich wymiarach... a oto moje cudo ;] .-~;~-. : | : : /|\ : '/_|_\~ czekam na wasze propozycje. Signed, [ Slawek 'Slaves' Sledz ; slaves@pol.pl ; slaves@nets.pl ] - --------- - - [ PGP key @ http://wizard.ae.krakow.pl/~slaves ] - --------------------- - - [ I'm just a sucker with no self esteem... - The Offspring ] - ----------- - -