X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,bd48e5945bdb6ae3 X-Google-Attributes: gid1045ba,public From: Dawid Kuroczko Subject: Re: Swieta :) Date: 1998/12/23 Message-ID: <75qnns$hc7$9@atlantis.ssw.krakow.pl>#1/1 X-Deja-AN: 425162287 Content-Transfer-Encoding: 8bit Sender: Dawid Kuroczko References: <75jb9t$hot$1@helios.man.lublin.pl> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 X-Editor: /bin/vim Summary: =?ISO-8859-2?Q?Bywa=B3o?= lepiej, jest =?ISO-8859-2?Q?=BCle=2C_b=EAdzie?= gorzej... Organization: USS Atlantis Mime-Version: 1.0 User-Agent: tin/pre-1.4-981114 ("The Watchman") (UNIX) (Linux/2.1.131 (i586)) Newsgroups: pl.rec.ascii-art Rafal Banaszkiewicz pisze: : Hej :) : Szukam 'tekstowych' motywow do swiat Bozego Narodzenia :) : Czy moglby ktos cos takiego postnac ? (mikolaje, choinki, etc.) : Bylbym Dozgonnie Dzwieczny :) Przypomnia�a mi si� moja sygnaturka sprzed trzech lat... :) /\ /--------------------------------------\ /` \ | Dawid Kuroczko | <*>==\___.... . /".' \ >=====================================< \----... . . . / /' \"\ | E-mail: dk@pipeta.krakow.linux.org.pl | * /__ || __\ |*http://pipeta.krakow.linux.org.pl/dk/ | + ## \---------------------------------------/ @ Ale choinka mi wysz�a, nie? :) Przyda�o si� archiwum poczty, szkoda tylko, �e z poczty sprzed 1997 mam jesie� �redniowieczn�... :( Pozdrawiam, Dawid Kuroczko -- .------------------. .----------. Just when all seems fine | *Dawid Kuroczko* `-.---=' _Krak�w_ | and I'm pain free | d k @ssw.krakow.pl | Member of KNM | You jab another pin `--------------------"---------------' You jab another pin in me...