X-Google-Thread: f996b,bac8268fc2e9c52b X-Google-Attributes: gidf996b,public X-Google-Language: CATALAN,ASCII-7-bit Path: g2news2.google.com!news1.google.com!news3.google.com!homer!news.glorb.com!news-spur1.glorb.com!news.glorb.com!news-in.ntli.net!newsrout1-win.ntli.net!ntli.net!news.highwinds-media.com!newspeer1-win.ntli.net!newsfe2-win.ntli.net.POSTED!53ab2750!not-for-mail From: "G DAEB" Newsgroups: alt.ascii-art Followup-To: alt.ascii-art Subject: 030207-02 Lines: 82 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Message-ID: Date: Sat, 03 Feb 2007 22:25:35 GMT NNTP-Posting-Host: 82.27.71.125 X-Trace: newsfe2-win.ntli.net 1170541535 82.27.71.125 (Sat, 03 Feb 2007 22:25:35 GMT) NNTP-Posting-Date: Sat, 03 Feb 2007 22:25:35 GMT Organization: NTL Xref: g2news2.google.com alt.ascii-art:2981 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM@MMA 7bMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. MY $MMME1:.; 6MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .@MMtM@ . UQ IMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM@MMMM,:EvMv . . iMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM@, @MMMb,@ t0 0MMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM@MMMM#7.. t12 @MMMMMMMMMMMMMMM #MMMMMMMMMMMMMM#UcMMMMMMM.M. :t .X . ,MMMMMMMMMMMMM .:YbMMMMv SMMMMMMMI B@i ., . i. .7WMMMMMMMM c ; ,QMMMMMMMi2S .b .. . ;E MMMMMMM$Y@ MMM#8MMMM0v ;M . ; i@ MMM .bMMM,.MMW .MMtb#M@i i , .M .M; MMM Mn MM M QMMUQ ,A,... : MM bMMM8YMM MM MMU1 M. . .9 c8WM MM . n: Yni . M. i@ v . MU . @iiX WMWi . MI . M@.. Mi ,1 . M .. ,oMQ. EMMM$#0Y M . 0bB0v :nzM. 0. 1M :: .MMMMMMM@MMv 9MA.: .. . EE M2 . S. c ,$ ,MMMMMMMMMMMMM vM ;@ .MM08MMMMW QC .MMMW c .Q MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM IM..ci@MMMMMMMM2@.W: .. MMQ;7 c ..7MMMMMMMMMMMMMMMMMMM8c MMMMMMMMWbn v. YU. MMM M. .M MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MM:7z0E9WIni 2 . o MMMMMA XA ;M@QMMMMMMMMM0 iMMMMMM EMMMMMM7#MMMM E M2 MMMMM .. Q.MMMMMMMM6IB.vI ;MMM ,7QMM :ZM;$.Y ,M. MMMMCMi Mi iMMMM Q#QQ@I MMMQ. IbEAv Y EM MMMMMM b i$Mi .Qb . .9MMi:$ . .. QM MMMMM ;M Q .MUM, ..7.YEc7A :, MA MMMMM .MM, .Qv; ;MMMM$M:. MQ @SX .@o, M. MMMMv MM. iM; . :i c0 tMMb .M EMcMM .M@ .E9 ;MM cc M@ MM MM iM v #M i ,MW MMM cM, M: MMIoM 7M MMM#7 7MX io E 7 oMMMMv Mi MMX;Mc ,. 0MMSMMnMMM , @M . . MMMMM . MMMMMc,UB@ 2MMMMMMMMMM .Mz@MMcEM . cMM M .MMMM@7 cM .MMMMMMMMMMMMMMI;MM MM YMMMC nMMMZMMnM MMMMMMMMMMMMMQ iMc YM MY 9MMMtEQY 7MMMMMMMMWn : , MM . ZM MM . 8MM@ MM7 ,MMMMMM0n b M@ M .W MM CMz IM .Mi, MMM:MMMZ MMt M t. tMYM;MMMM: M. .. 8M Mn MMM7XMM62M. MMMMMMM. .X29.YMBMM, : Y IM MM: MMMMMM; MMMMMMMMMMMM@6i..iXY, :M,. $M 2M i MM WMMMMM 6MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM6;MMA MM zM cM @MMc MMMMM# MbMMMMMMt.,.i.vv, .0@MMb :MM cMi $M oM MM MMMM@M #@MMMMM. 7 MM .M M@ .UM,EMQCMMMMM M1MMMMMMM ; 6 ZM M MMMM cM. MM M: MM@MMMMM Z MMMMMMMMA.7 #. ,. MM nMMMM.7Mo MM MQ MMQMMMMMi @.iMMMMM@ .:Y MM. MMMMM .M MMM MMtM@MMMMMMMMMz ;.7EM .c. z. MMMMMMY.Mn . ii 8MMMM .MMMMMMMMMMMMM@ M cM. ,iMMMMMMMYMZ i. @M MMMMMM8 MMMMMMMMMMMMMMMM2. tMM i. Q0 MMMMMMMMb .MvBMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMM;,Mi:M. , . M: MMMMMMMMM . 0MMMMMMMMMMM .MMMMMMMMMMMMMM0MMMM EM ;MY MMMMM MM WMMMMMMMM tSY MMMMMMMMMMMM, MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .iMi A$MMi M$ 0M@MMMMMM:i@A MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMZ Y MM #Mi .bM. M @# WMMMMM8MM MMMMMMMMMMMMM zMMMMMMMMMMMMME#MMMMMB MMM@ .MMz #M MM ,MMMMMM MMMMMMMMMMMMMW .MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMW MM M M#. : iQ ,.S MMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMW ,i M6 MU cM AE E@MM MMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM M@ McYA0SM 9S$Mc MMMMMMMMMMMMMMM8 YMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 6. MM M.:;vYM.I UU MMMMMMMMMMMMMMMM. . MMMMMMMMMMMMMMMMMM MM .M; WM.M A0@ MMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMM MM YMM.: QM@ Mz.. MMMMMMMMMMMMMMMMM# iMMMMMMMMMMMMM I1 MM #M MC .,bW; MMMMMMMMMMMMMMMMMM Mo YMMMMMMMM@#;t @M MM cB# Mt :MX MMMMMMMMMMMMMMMMMM; MM,@.MM7MMMM:. @M MMQYA,8M$.WM;c MMMMMMMMMMMMMMMMMMn ;Y ;M.MM 8 IM MM.Y0 MZ;#1.QI MMMMMMMMMMMMMMMMMM M; ;;, BM. MM , .@ @M W MMMMMMMMMMMMMMMMM@ M$ M .MM MM 0#7SYMzM i MMMMMMMMMMMMMMMMMMv $ MM ibMX MMM c:Wi.M@MQ# MMMMMMMMMMMMMMMMMMM :. 102MY M0@7.;i.7Y9i$Y -- G DAEB COPYRIGHT (C) 2007 SIPSTON --