X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: f996b,53cfbfc69d21b805 X-Google-Attributes: gidf996b,public X-Google-ArrivalTime: 1994-05-26 14:14:43 PST Newsgroups: alt.ascii-art Path: gmd.de!nntp.gmd.de!xlink.net!howland.reston.ans.net!spool.mu.edu!torn!nott!emr1!nveilleu.cpcs.emr.ca!Nveilleu From: Nveilleu@emr1.emr.ca (Normand Veilleux) Subject: Re: Help touching up signature Message-ID: Lines: 54 Sender: news@emr1.emr.ca Nntp-Posting-Host: nveilleu.cpcs.emr.ca Organization: CPCS, Energy Mines & Resources, Canada References: Date: Thu, 26 May 1994 20:39:58 GMT >From: dil@festival.ed.ac.uk (D I Laurenson) > > YMMMMba_ > ""YMMMba_ > Ml ""YMMba _ > ]M "YMb_ _eMMP.a ae eM. .dMMb > M[ ]Ml _eMMMP" Ml dMb eMMM.d8" ]D > ]M ]MleMMMMP" ]M eMPYM eM" "YMMMMY" > M[ __eMMMP" .M[ _dMM eMP "VLJM" YM. .mm" > ]M __eMMP"" VlpqdMP YMP "YY" YMbooodMP > " __eMMMP"" """" """"" > __eMMMP"" > __eMMMP"" >dMMP"" __ooooooo. > oodMP"""""YMP > """ ]MP > _dMP > _dMP > dMP .. > 8M[ ___ooood""" > "VMMMMF""""" Hi Dave, Here's a little diddle (like Scarecrow would say): YMMMMba,,_ `""YMMMba,_ MI `""YMMba, IM `"YMb, ,gMMP,g gg dM, ,dMMb, MI `YMI ,gdMP"' MI ,dMI dMMM,d8" ,dD IM IMIeMMMMP" IM ,dMPYM dM" `YMMMMP" MI _,aMMMP"'`MI dMM,dMP' `MbdM" `MB, _,g IM _,adMP""' YMbaadP"YMP' "MM" `YMbaaaadP" " _,adMMP""' `"""' """"" _,adMMP""' _,adMMP""' _,,aadMMMMMba, dMMP""' _,,aadMMMPP"""' "YMP _,aadMMPP""' ,dMP' ,aadMPP""' ,aMMP" ____ """""" ,dMP" _,adMMP" ,MP" _,aadMMPP"" YMb,____,aaadMMMP""' "YMMMMMP"""' Hope you like it ... -- Normand Veilleux As a "long term" contributing artist to nveilleu@emr1.emr.ca alt.ascii-art, I hereby declare that ---------------------------- rec.arts.ascii (MODERATED) has my support.